Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy lezen.

Afwasproducten

Afwasproducten
Weergegeven:
Sorteren op:

Ecover handafwasmiddel, flacon van 1l, lemon

Efficiënte reiniging van alle vaat. Ontvet krachtig. Respecteert de huid. Frisse citroengeur op plantaardige basis. Bevat Aloë vera, bekend om zijn huidverzachtende eigenschappen. Geen overbodig schuim. Volledig en snel biologisch afbreekbaar. Minimale belasting voor het waterleven. Product niet get..

€ 5,78 Incl. BTW: € 7,00

Sun handafwasmiddel Pro Formula, flacon van 1 liter

Voor de manuele vaat. Bevat een frisse citroengeur.flacon van 1 l..

€ 7,25 Incl. BTW: € 8,77

Diversey handafwasmiddel op schuimbasis Suma Quick Foam, flacon van 475 ml

Geconcentreerd afwasmiddel op schuimbasis voor de manuele vaatwas. Aanbevolen voor de reiniging van borden, bestek, glazen en alle afwasbare keukenmaterialen. Ideaal voor snelle en tussentijdse afwasjes. Flacon van 475 ml...

€ 9,44 Incl. BTW: € 11,42

Sun vaatwasmachinereiniger, doos met 3 dosissen

Ontvet en ontkalkt leidingen, sproeiarmen, filter en andere moeilijk bereikbare plaatsen. Verlengt de levensduur van uw vaatwasmachine bij maandelijks gebruik. Doos van 3 dosissen...

€ 11,43 Incl. BTW: € 13,82

Dreft handafwasmiddel classic 1 L, pak a 2 stuks

Vloeibaar handafwasmiddel voor algemeen gebruik. Verwijdert doeltreffend en snel alle vetten en etensresten. Ook geschikt voor andere oppervlakken zoals ramen, spiegels, tafels en stoelen. Fris en aangenaam geparfumeerd. Schuimt langdurig. Aanbevolen voorprofessioneel gebruik...

€ 12,39 Incl. BTW: € 14,99

Diversey handafwasmiddel sure, 1 liter

Geconcentreerd vloeibaar handafwasmiddel. 100 % biologisch afbreekbaar. Bevat plantaardige ingrediënten verkregen uit hernieuwbare bronnen. Flacon van 1 l...

€ 12,55 Incl. BTW: € 15,19

Sun spoelglansmiddel voor de vaatwas, flacon van 1 liter

Universeel spoelglansmiddel voor vaatwasmachines met lange of korte cyclus. Flacon van 1 l...

€ 16,31 Incl. BTW: € 19,74

Ecover handafwasmiddel, flacon van 5 liter

Efficiënte reiniging van alle vaat. Ontvet krachtig. Respecteert de huid. Frisse citroengeur op plantaardige basis. Bevat Aloë vera, bekend om zijn huidverzachtende eigenschappen. Geen overbodig schuim. Volledig en snel biologisch afbreekbaar. Minimale belasting voor het waterleven. Product niet get..

€ 23,13 Incl. BTW: € 27,98

Dreft handafwasmiddel classic, flacon van 5 liter

Vloeibaar handafwasmiddel voor algemeen gebruik. Verwijdert doeltreffend en snel alle vetten en etensresten. Ook geschikt voor andere oppervlakken zoals ramen, spiegels, tafels en stoelen. Fris en aangenaam geparfumeerd. Schuimt langdurig. Aanbevolen voorprofessioneel gebruik.flacon van 5 l..

€ 27,26 Incl. BTW: € 32,98

Sun handafwasmiddel Pro Formula, flacon van 5 liter

Voor de manuele vaat. Bevat een frisse citroengeur.flacon van 5 l..

€ 27,26 Incl. BTW: € 32,98

Dreft afwasmiddel Fairy, bidon van 5 liter

Voor algemeen gebruik. Verwijdert zeer doeltreffend en snel alle vetten en etensresten. Schuimt langdurig zodat het water minder vaak moet worden ververst. Zuinig in gebruik. Fris en aangenaam geparfumeerd. Flacon van 5 l...

€ 35,10 Incl. BTW: € 42,47

Ecover vaatwastabletten, doos a 68 stuks

Voorkomt kalkaanslag en vlekvorming. Voorkomt glas- en metaalcorrosie. Ontvet krachtig. Toepasbaar voor huishoudelijke en industriële machines. Niet getest op dieren.doos van 68 stuks..

€ 37,17 Incl. BTW: € 44,97

Sun vaatwastabletten All in One pak a 188 tabletten

Met ingebouwd detergent, zout, spoelglansmiddel en beschermingsmiddel voor glaswerk. Individuele geconcentreerde tabletten in een wateroplosbare verpakking. Gemakkelijk te doseren.Classic, pak van 188 stuks..

€ 42,54 Incl. BTW: € 51,47

Dreft vaatwastabletten All in One Original, pak a 100 tabletten

Actieve capsules voor huishoudelijke vaatwasmachines. All-in-one. Ingebouwde glasbescherming, metaalglans, spoelglans- en zoutwerking. Lost snel en volledig op. Maakt 2 x sneller schoon op korte cycli. Fosfaatvrij vaatwasmiddel. Ook geschikt voor Professionele Vaatwassers. Bevat zowel glansspoelmid..

€ 47,09 Incl. BTW: € 56,98

Sun vaatwastabletten All In 1 Eco, pak a 100 stuks

Met ingebouwd detergent, zout, spoelglansmiddel en beschermingsmiddel voor glaswerk. Individuele geconcentreerde tabletten in een wateroplosbare verpakking. Gemakkelijk te doseren.ECO tabletten All-in-1, zonder fosfaat of parfum, pak van 100 stuks..

€ 47,91 Incl. BTW: € 57,97

Dreft vaatwastabletten All in One Platinum, pak a 90 tabletten

Reinigt glanzend schoon, voor een stralend resultaat. Met glansspoelfunctie, zoutfunctie, metaalglans, glasbescherming. Helpt vetresten te verwijderen uit de vaatwasser en aanslag van vet te voorkomen op leidingen, filters en sproeisystemen. Voor gebruik in huishoudelijke vaatwassers. Maakt 2x snell..

€ 48,33 Incl. BTW: € 58,47

Sun vaatwastabletten All In 1, pak a 200 stuks

Met ingebouwd detergent, zout, spoelglansmiddel en beschermingsmiddel voor glaswerk. Individuele geconcentreerde tabletten in een wateroplosbare verpakking. Gemakkelijk te doseren.tabletten All-in-1, pak van 200 stuks..

€ 67,73 Incl. BTW: € 81,95

Sun vaatwastabletten All In 1 Extra Power, pak a 175 stuks

Met ingebouwd detergent, zout, spoelglansmiddel en beschermingsmiddel voor glaswerk. Individuele geconcentreerde tabletten in een wateroplosbare verpakking. Gemakkelijk te doseren.Extra Power tabletten All-in-1, krijgen de vuilste potten, pannen en borden in één keer proper, pak van 175 stuks..

€ 99,96 Incl. BTW: € 120,95

Greenspeed vaatwaspoeder Crystal Powder, emmer van 10 kg

Ontvet krachtig. Voorkomt glas- en metaalcorrosie. Toepasbaar in huishoudelijke en industriële machines. In vochtbestendige hersluitbare emmer. Voor professioneel gebruik. Emmer van 10 kg...

€ 100,79 Incl. BTW: € 121,95