Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy lezen.

Badkameraccessoires

Badkameraccessoires
Weergegeven:
Sorteren op:

Tesa Smooz handdoekhaak

De tesa® Smooz handdoekhaak heeft een mooi afgerond ontwerp dat bij elke badkamer past. De hoogglans afwerking is roestvrij en staat garant voor een lange levensduur. Ook is zijn hechting aan de muur verzekerd, en kan hij ook zwaardere voorwerpen zoals badjassen vasthouden. En dit wordt bereikt met ..

€ 18,38 Incl. BTW: € 22,24

Tesa Smooz toiletrolhouder

De tesa® Smooz toiletrolhouder heeft een minimalistisch afgerond ontwerp dat zeker in het interieur van elke badkamer past. Met een hoogglans verchroomde afwerking is hij eenvoudig en mooi. Bovendien wordt hij bevestigd met een zelfklevende oplossing en daardoor wordt zowel het boren als schade aan ..

€ 36,76 Incl. BTW: € 44,48

Tesa Smooz zeephouder

De tesa® Smooz zeephouder heeft een aantrekkelijk afgerond ontwerp dat wordt benadrukt door het gesatineerde glas van de schaal en wordt aangevuld door de glanzend verchroomde afwerking van de beugel. Beide zorgen voor een mooie blikvanger in je badkamer en ook een handige plek voor je zeep. Omdat d..

€ 47,09 Incl. BTW: € 56,98

Tesa Smooz toiletborstelset

De tesa® Smooz toiletborstelset kan stevig aan de muur worden bevestigd - en nog steeds zonder lijmresten worden verwijderd. Omdat de gepatenteerde tesa® Power.Kit technologie lijm gebruikt, worden de oppervlakken niet beschadigd. Te bevestigen met lijm, zonder te boren. Nadat de lijm na 12 uur is u..

€ 71,86 Incl. BTW: € 86,95

Tesa Smooz zeeppomp

Met een hoogglans verchroomde afwerking en een houder gemaakt van gesatineerd glas, biedt de tesa® Smooz zeeppomp een mooi tijdloos ontwerp die een mooie aanvulling op je badkamer is. Hij bevat 200 ml en kan makkelijk bijgevuld worden. De dispenser wordt gemonteerd met een zelfklevende oplossing zon..

€ 71,86 Incl. BTW: € 86,95