Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy lezen.

Anti-vermoeidheidsmatten

Anti-vermoeidheidsmatten
Weergegeven:
Sorteren op:

Floortex anti-vermoeidheidsmat, 91x61cm

Uit 100 % rubber. Vermindert compressie van de ruggengraat en verbetert de bloedsomloop. Ideaal voor plaatsen waar een harde ondergrond en langdurig rechtstaan voor vermoeidheid zorgen. Voor binnengebruik. Ft 91 x 61 cm. Kleur: zwart..

€ 49,15 Incl. BTW: € 59,48

AFS-TEX antivermoeidheidsmat met ergonomische print, met anti-microbieel middel, 60x40cm

Vervaardigd uit sterk anti-microbieel polyurethaan. Ergonomisch ontwerp dat een dynamische houding aanmoedigt. Door het speciale ontwerp wordt de bloedsomloop in de benen en voeten opgedreven. Dit is goed voor het metabolisme van het lichaam en tegen vermoeidheid. Vermindert de druk op het lichaam t..

€ 73,51 Incl. BTW: € 88,95

AFS-TEX antivermoeidheidsmat met anti-microbieel middel, 50x100cm

Stevige constructie uit polyurethaan in één stuk met een extra diepte van 20 mm. De anti-microbiële polyester coating zorgt voor een goede hygiëne en een beter comfort. Ook de binnenkant van de structuur bevat anti-microbiële elementen die voor een maximumeffectiviteit zorgen. Vermindert de druk op ..

€ 105,74 Incl. BTW: € 127,95

AFS-TEX antivermoeidheidsmat met ergonomische print, met anti-microbieel middel, 66x90cm

De ultieme oplossing voor rechtstaand werken.Vervaardigd uit sterk anti-microbieel polyurethaan. Ergonomisch ontwerp dat een dynamische houding aanmoedigt. Door het speciale ontwerp wordt de bloedsomloop in de benen en voeten opgedreven. Dit is goed voor het metabolisme van het lichaam en tegen verm..

€ 133,84 Incl. BTW: € 161,95