Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy lezen.

Bescherming en onderhoud

Bescherming en onderhoud
Weergegeven:
Sorteren op:

Kineon extra zachte microvezeldoek

Extra zachte microvezeldoek, speciaal ontworpen voor de meest delicate schermen. Ideaal om vet, stof en vuil te verwijderen. Absorbeert olie van alle types touch screen toestellen. Pluisvrij en wasbaar op lage temperatuur. Kan afzonderlijk of in combinatiemet de Kineon scherm- en toetsenbordreiniger..

€ 1,53 Incl. BTW: € 1,85

Kineon extra sterke schermreinigingsdoekjes, doos a 10 stuks

Uitzonderlijk sterk doekje dat kan hergebruikt worden om efficiënt sporen van vet, make-up en vingerafdrukken te verwijderen en olie te absorberen van alle soorten touch screen toestellen. Kan afzonderlijk gebruikt worden of in combinatie met de Kineon scherm- en toetsenbordreiniger (Ref. 901013) b..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

Kineon multifunctionele reinigingsdoekjes, navulpak a 100 doekjes

Met deze vochtige doekjes hou je eenvoudig je scherm, toetsenbord en werkplek proper. Met antistatische werking waardoor stofopeenhoping verminderd wordt. Kan gebruikt worden op alle soorten gecoat glas (inclusief TFD en LCD), polarisatiefilters, spiegels, lenzen, overheadprojectors, microfilm en m..

€ 1,96 Incl. BTW: € 2,37

Kineon scherm- en toetsenbordreiniger, spray van 250 ml

Een antistatische en alcoholvrije schoonmaakoplossing voor al je schermen en technische apparatuur. Geschikt voor gebruik op gecoat glas (inclusief TFT en LCD), polarisatiefilters, lenzen, OHP's, microfilm, enz. Voor een optimaal resultaat, gebruik met deabsorberende microvezeldoeken (Ref. 901029 o..

€ 2,36 Incl. BTW: € 2,85

Kineon grote microvezeldoek

Zachte microvezeldoek, ideaal om vuil en vetplekken te verwijderen. Absorbeert olie van alle soorten touch screens en technologische apparatuur zonder krassen of sporen na te laten. Pluisvrij en wasbaar op lage temperatuur. Kan afzonderlijk of in combinatie met de Kineon scherm- en toetsenbordrei..

€ 3,03 Incl. BTW: € 3,66

Fellowes schermreinigingsspray, flacon van 250 ml

Reinigingsspray van 250 ml voor glazen scannerplaten, PDA, schermfilters, CRT of TFT monitor en laptopschermen. Samen te gebruiken met absorberende droge doekjes. De antistatische eigenschappen helpen de opbouw van stof te voorkomen. Minimale alcoholinhoudis minder dan 1%..

€ 3,03 Incl. BTW: € 3,66

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 6

Fellowes oppervlaktereinigingsdoekjes, pak a 100 doekjes

100 voorbevochtigde biologisch afbreekbare oppervlaktereinigingsdoekjes in een hersluitbare dispenser. Geschikt voor alle oppervlakken behalve glazen oppervlakken of schermen. De antistatische eigenschappen helpen de opbouw van stof te voorkomen. Minimalealcoholinhoud is minder dan 1%...

€ 3,53 Incl. BTW: € 4,28

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 6

Fellowes schermreinigingsdoekjes, bus van 100 stuks

100 voorbevochtigde biologisch afbreekbare crêpe doekjes in een hersluitbare dispenser. Reinigt glazen scannerplaten, PDA?s, schermfilters, CRT, TFT/LCD monitors en laptopschermen. Minimale alcoholinhoud is minder dan 1 %...

€ 3,53 Incl. BTW: € 4,28

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 6

Q-Connect reinigingsdoekjes voor telefoon, multifunctioneel gebruik, pak a 100 doekjes

Reinigingsdoekjes voor algemeen gebruik. Met deze vochtige doekjes hou je eenvoudig werkplek proper. Met antistatische werking waardoor stofopeenhoping verminderd wordt. Pak van 100 doekjes...

€ 3,58 Incl. BTW: € 4,33

AF reinigingsdoekjes voor mobiele toepassingen, pak a 25 pre-geïmpregneerde doekjes

Universele reinigingsdoekjes om alle vormen van mobiele technologie schoon te maken. Laat geen resten na. Ideaal voor smartphones en tablets. Niet ontvlambaar en alcoholvrij. Pak van 25 doekjes...

€ 3,62 Incl. BTW: € 4,39

Q-Connect reinigingsspray voor scherm en toetsenbord, spuitbus van 250 ml

Een antistatische schoonmaakoplossing voor al je schermen en technische apparatuur. Helpt om de ophoping van stof tegen te gaan en zorgt voor een kristalhelder scherm. Voor een optimaal resultaat, gebruik met de absorberende microvezeldoeken (KF32157). Inhoud: 250 ml...

€ 3,84 Incl. BTW: € 4,64

Q-Connect microvezel schoonmaakdoek voor technische installaties

Ideaal om vet, stof en vuil te verwijderen. Zonder strepen en pluisvrij. Verpakt in een hersluitbaar zakje. Ft 15 x 18 cm. Kleur: blauw...

€ 3,87 Incl. BTW: € 4,68

Kineon persluchtreiniger 400ml

Verwijdert stof en vuil, zelfs van moeilijk te bereiken oppervlakken en verborgen hoekjes. Ideaal voor toetsenborden, computers, printers en andere delicate elektronische apparatuur. Inhoud: 400 ml1 spuitbus..

€ 3,97 Incl. BTW: € 4,81

STAR schuimreiniger, spuitbus van 400 ml

Krachtige schuimreiniger die vet en vuil verwijdert voor de algemene uitwendige reiniging van hardware bijv. kunststofbehuizing, kantoormeubels, muren, vlekverwijdering op tapijten, metalen en kunststoffen. Ontvlambare, ozonvriendelijke formule. Antistatisch, vermindert stofophoping. Aangename citro..

€ 4,96 Incl. BTW: € 6,00

Kineon schermreinigingsdoekjes duo droog en vochtig, 24 stuks

Verwijderen doeltreffend vet, vuil en vingerafdrukken, zelfs van de meest gevoelige beeldschermen. Met antistatische werking waardoor stofopeenhoping verminderd wordt. Gebruik eerst het vochtige doekje en verwijder daarna overtollig vuil met het droge doekje. Ophangbare doos met 24 doekjes (20 + ..

€ 5,08 Incl. BTW: € 6,15

Fellowes persluchtreiniger CFK-vrij, omkeerbaar, spuitbus van 200 ml

Persluchtreiniger, HFC/CFK vrij en ozonvriendelijk. Biedt een sterke en directe luchtstroom voor het verwijderen van vuil en stof uit moeilijk toegankelijke plekken zoals printers, toestenborden en andere elektronische apparaten.flacon van 200 ml, omkeerbaar..

€ 5,37 Incl. BTW: € 6,50

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 6

Kineon reinigingsset voor de werkplek

Ideaal voor een grondige schoonmaak van je werkplek, thuis of op kantoor. Inhoud: 1 multifunctionele oppervlaktereiniger (125 ml) 1 multifunctionele schermreiniger (125 ml) 1 toetsenbordreinigingsinstrument 10 absorberende doekjes 1 gratis microvezeldoek..

€ 5,44 Incl. BTW: € 6,58

Gembird persluchtreiniger, 400 ml

Spuitbus met perslucht om de moeilijkst bereikbare plaatsen eenvoudig stofvrij te maken. Met speciaal mondstuk voor al het precisiewerk. 100% Ozonvriendelijk. Inhoud: 100 % butaan/propaan. Diameter 6,5 cm. GEVAAR. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houderonder druk. Beschermen tegen de zon en niet b..

€ 5,58 Incl. BTW: € 6,75

Q-Connect persluchtreiniger HFC free, 400 ml

Zonder HFC, ozonvriendelijk. Verwijdert stof en vuil, zelfs van moeilijk te bereiken oppervlakken en verborgen hoekjes. Ideaal voor toetsenborden, computers, printers en moeilijk te bereiken plaatsjes. Inhoud: 400 ml...

€ 5,71 Incl. BTW: € 6,90

AF-cleaning Smart Wipe reinigingsdoekjes, pak a 10 doekjes

Zeer sterke doekjes. Wasbaar, hergebruikbaar. Effectieve reinigingsdoekjes geschikt voor elke vorm van technologie en schermen. ophangdoosje van 10 doekjes...

€ 5,78 Incl. BTW: € 7,00

AF Foamclene schuimreiniger, spuitbus van 300 ml

Sterke schuimreiniger die vet en vuil verwijdert van toetsenborden, bureaumeubels, muren, tapijten, metalen en plastics. Antistatisch zodat stof minder snel terugkomt. Kan gebruikt worden met Safecloths. Flacon van 300 ml...

€ 5,86 Incl. BTW: € 7,09

Q-Connect Wet & Dry beeldschermreinigingsdoekjes, doos a 20 paar (1 Wet en 1 Dry)

Vochtige en droge schoonmaakdoekjes. Antistatisch, niet alcoholisch. Speciaal ontworpen voor alle soorten schermen. Doos van 20 paar doekjes (telkens 1 vochtig en 1 droog, apart verpakt)...

€ 5,86 Incl. BTW: € 7,09

AF microvezeldoek

Een uitzonderlijk zacht doekje om schoon te maken zonder restanten achter te laten. Verwijdert vettige plekken en heeft de mogelijkheid om olie en stof op te nemen. Ideaal voor het reinigen van computer- en laptopschermen, tablets en plasma technologie, smartphones, TV's, glas, LCD- en TFT schermen,..

€ 5,93 Incl. BTW: € 7,18

Kineon schermreiniger 200 ml met microvezeldoek

Verwijdert doeltreffend vette plekken en absorbeert olie, stof en vuil, zelfs van de meest gevoelige schermen. Met antistatische werking waardoor stofopeenhoping vermindert wordt. Inclusief zeer zachte doek die geen krassen maakt of sporen achterlaat. Inhoud: 200 ml..

€ 6,08 Incl. BTW: € 7,36

Fellowes persluchtreiniger CFK-vrij, spuitbus van 350 ml

Persluchtreiniger, HFC/CFK vrij en ozonvriendelijk. Biedt een sterke en directe luchtstroom voor het verwijderen van vuil en stof uit moeilijk toegankelijke plekken zoals printers, toestenborden en andere elektronische apparaten.flacon van 350 ml, rechtopstaand gebruiken..

€ 6,33 Incl. BTW: € 7,66

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 6

Kineon antistatische schermreinigingsdoekjes, doos a 50 + 10 gratis

De ideale schoonmaakoplossing voor al je technologische apparaten, thuis of op kantoor. Met antistatische werking waardoor stofopeenhoping vermindert wordt. Ophangbare doos met 60 (50 + 10 gratis) individueel verpakte doekjes..

€ 6,44 Incl. BTW: € 7,79

Kineon schoonmaakdoekjes voor telefoon en headsets, individueel verpakt, doos a 50 + 10 gratis

De ideale oplossing om je telefoon en koptelefoon proper te houden en zo kruisbesmetting te vermijden. Met antistatische werking waardoor stof- en vuilopeenhoping vermindert wordt.doos van 60 (50 + 10) individueel verpakte doekjes..

€ 6,44 Incl. BTW: € 7,79

Gembird persluchtreiniger, 600 ml

Spuitbus met perslucht om de moeilijkst bereikbare plaatsen eenvoudig stofvrij te maken. Met speciaal mondstuk voor al het precisiewerk. 100% Ozonvriendelijk. Inhoud: 100 % butaan/propaan. Diameter 6,5 cm. GEVAAR. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houderonder druk. Beschermen tegen de zon en niet b..

€ 6,97 Incl. BTW: € 8,44

AF PC-Clene reinigingsdoekjes, pak a 100 doekjes

Algemene bevochtigde reinigingsdoekjes. Niet ontvlambaar. Alcoholvrij. Anti-statisch. Geschikt voor het schoonmaken van PC's, toetsenborden... De doekjes blijven langdurig vochtig. Te drogen met Safetiss of Safewipes, indien nodig. Pak van 100 doekjes...

€ 7,34 Incl. BTW: € 8,88

AF Screen Clene schermreinigingsdoekjes, pak a 100 doekjes

Vochtige doekjes in een hersluitbare tube. Tube van 100 vochtige doekjes...

€ 7,34 Incl. BTW: € 8,88

AF Screen-Clene Duo schermreinigingsdoekjes, 20 paar natte en droge doekjes

Geschikt voor TFT en LCD schermen, verpakt in een verdeeldoosje om te gebruiken in elke werkomgeving. Doosje van 20 droge en 20 natte doekjes...

€ 7,53 Incl. BTW: € 9,11

AF microvezeldoek en schermreiniger, flacon van 200 ml

Een zachte, niet-vlekmakende schermreiniger om op gevoelige schermen te gebruiken zoals TFT, LCD en plasmaschermen. Reinigt ook het scherm van PSP's, smartphones en MP3 spelers. Alcoholvrij, niet ontvlambaar. Laat geen resten na, met antistatische bescherming. Doodt 99,9% van de bacteriën. Veilig om..

€ 7,74 Incl. BTW: € 9,37

AF reiskit: schermreiniger 25 ml en microvezeldoek

Schoonmaakkit, ideaal voor mobiele toestellen. Bevat 25 ml schermreinigingsspray en microvezeldoekje. Niet ontvlambaar en alcoholvrij. Laat geen resten na en met antistatische bescherming. Veilig om op alle apparaten te gebruiken zoals tablets, smartphonesen plasma...

€ 8,16 Incl. BTW: € 9,87

Fellowes CD/DVD-lensreiniger

Kleine borsteltjes reinigen de lens van de CD/DVD speler zodat de laser de informatie goed kan lezen. Voor gebruik in audio, Cd-rom, DVD en opnameapparatuur. Tot 100 keer te gebruiken...

€ 9,68 Incl. BTW: € 11,71

AF Safecloths reinigingsdoekjes, pak a 50 doekjes

Droge absorberende reinigingsdoekjes. Niet geweven. Pluisvrij. Kan droog of nat gebruikt worden. Kan gebruikt worden met AFCL300, ABCL250, APIR125 of AWBR125. Pak van 50 doekjes...

€ 10,87 Incl. BTW: € 13,16

Q-Connect reinigingsdoekjes, multifunctioneel gebruik, doos a 100 zakjes

Reinigingsdoekjes voor beeldschermen en voor multifunctioneel gebruik. Geschikt voor alle harde oppervlakken. Verwijdert hardnekkige vlekken, vuil, vet en statisch afval. Doos van 100 afzonderlijk verpakte doekjes...

€ 11,15 Incl. BTW: € 13,49