Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy lezen.

Bescherming en onderhoud

Bescherming en onderhoud
Weergegeven:
Sorteren op:

Kineon extra zachte microvezeldoek

Extra zachte microvezeldoek, speciaal ontworpen voor de meest delicate schermen. Ideaal om vet, stof en vuil te verwijderen. Absorbeert olie van alle types touch screen toestellen. Pluisvrij en wasbaar op lage temperatuur. Kan afzonderlijk of in combinatie met de Kineon scherm- en toetsenbordreini..

€ 1,39 Incl. BTW: € 1,68

Kineon extra sterke schermreinigingsdoekjes, doos a 10 stuks

Uitzonderlijk sterk doekje dat kan hergebruikt worden om efficiënt sporen van vet, make-up en vingerafdrukken te verwijderen en olie te absorberen van alle soorten touch screen toestellen. Kan afzonderlijk gebruikt worden of in combinatie met de Kineon scherm- en toetsenbordreiniger (901013) bij ha..

€ 1,51 Incl. BTW: € 1,83

Kineon multifunctionele reinigingsdoekjes, navulpak a 100 doekjes

Met deze vochtige doekjes hou je eenvoudig je scherm, toetsenbord en werkplek proper. Met antistatische werking waardoor stofopeenhoping verminderd wordt. Kan gebruikt worden op alle soorten gecoat glas (inclusief TFD en LCD), polarisatiefilters, spiegels, lenzen, overheadprojectors, microfilm en m..

€ 1,80 Incl. BTW: € 2,17

Kineon multifunctionele reinigingsdoekjes, doseerbus van 100 doekjes

Met deze vochtige doekjes hou je eenvoudig je scherm, toetsenbord en werkplek proper. Met antistatische werking waardoor stofopeenhoping verminderd wordt. Kan gebruikt worden op alle soorten gecoat glas (inclusief TFD en LCD), polarisatiefilters, spiegels, lenzen, overheadprojectors, microfilm en m..

€ 2,14 Incl. BTW: € 2,58

Kineon scherm- en toetsenbordreiniger, spray van 250 ml

Een antistatische en alcoholvrije schoonmaakoplossing voor al je schermen en technische apparatuur. Geschikt voor gebruik op gecoat glas (inclusief TFT en LCD), polarisatiefilters, lenzen, OHP's, microfilm, enz. Voor een optimaal resultaat, gebruik met deabsorberende microvezeldoeken (901029 of 901..

€ 2,14 Incl. BTW: € 2,58

Kineon schoonmaakdoekjes voor telefoon en headsets, bus van 100 doekjes

De ideale oplossing om je telefoon en koptelefoon proper te houden en zo kruisbesmetting te vermijden. Met antistatische werking waardoor stof- en vuilopeenhoping vermindert wordt.doseerbus met 100 doekjes..

€ 2,14 Incl. BTW: € 2,58

5 Star microvezeldoek, klein

Een zeer zacht doekje gemaakt om geen residu achter te laten bij het schoonmaken. Verwijdert vettige plekken en heeft de eigenschap om olie, stof en vuil te absorberen. Laat geen resten na. Ideaal om computer- en laptopschermen, tablets, plasmaschermen, smartphones, TV's, glas, LCD-en TFT-schermen, ..

€ 2,48 Incl. BTW: € 3,00

5 Star reinigingsdoekjes Multipurpose, 100 stuks

Doseerbus van 100 biologisch afbreekbare doekjes. Ontsmettend. Om stof en vuil te verwijderen van telefoons, faxtoestellen, kluizen, gsm's, headsets, enz...

€ 2,48 Incl. BTW: € 3,00

5 Star reinigingsdoekjes, 100 stuks

Doseerbus van 100 vochtige doekjes voor het reinigen van schermen, beeldschermfilters, televisieschermen, toetsenborden, enz. Antistatisch en onontvlambaar. Afbreekbaar...

€ 2,48 Incl. BTW: € 3,00

AF reinigingsdoekjes voor mobiele toepassingen, pak a 25 pre-geïmpregneerde doekjes

Universele reinigingsdoekjes om alle vormen van mobiele technologie schoon te maken. Laat geen resten na. Ideaal voor smartphones en tablets. Niet ontvlambaar en alcoholvrij. Pak van 25 doekjes...

€ 2,78 Incl. BTW: € 3,36

Kineon grote microvezeldoek

Zachte microvezeldoek, ideaal om vuil en vetplekken te verwijderen. Absorbeert olie van alle soorten touch screens en technologische apparatuur zonder krassen of sporen na te laten. Pluisvrij en wasbaar op lage temperatuur. Kan afzonderlijk of in combinatie met de Kineon scherm- en toetsenbordrei..

€ 2,78 Incl. BTW: € 3,36

Kineon multifunctionele schuimreiniger 400ml

Een krachtige formule ontworpen om vet en vuil van harde oppervlakken te verwijderen. Met antistatische werking waardoor stofopeenhoping verminderd wordt. Geschikt voor plastic behuizingen, kantoormeubilair, tapijten en nog veel meer. Voor een optimaalresultaat, gebruik in combinatie met de absor..

€ 3,35 Incl. BTW: € 4,05

Kineon persluchtreiniger 400ml

Verwijdert stof en vuil, zelfs van moeilijk te bereiken oppervlakken en verborgen hoekjes. Ideaal voor toetsenborden, computers, printers en andere delicate elektronische apparatuur. Inhoud: 400 ml..

€ 3,64 Incl. BTW: € 4,41

5 Star absorberende doekjes, pak a 50 stuks

Pak van 50 doekjes. Voor universeel gebruik. Ft 34 x 32 cm. Te gebruiken met de reinigingsvloeistof (ref. 907891). Kan ook gebruikt worden met de schuimreiniger. (ref. 907832)...

€ 4,07 Incl. BTW: € 4,93

AF-cleaning Smart Wipe reinigingsdoekjes, pak a 10 doekjes

Zeer sterke doekjes. Wasbaar, hergebruikbaar. Effectieve reinigingsdoekjes geschikt voor elke vorm van technologie en schermen. ophangdoosje van 10 doekjes...

€ 4,42 Incl. BTW: € 5,35

AF Foamclene schuimreiniger, spuitbus van 300 ml

Sterke schuimreiniger die vet en vuil verwijdert van toetsenborden, bureaumeubels, muren, tapijten, metalen en plastics. Antistatisch zodat stof minder snel terugkomt. Kan gebruikt worden met Safecloths. Flacon van 300 ml...

€ 4,48 Incl. BTW: € 5,43

AF microvezeldoek

Een uitzonderlijk zacht doekje om schoon te maken zonder restanten achter te laten. Verwijdert vettige plekken en heeft de mogelijkheid om olie en stof op te nemen. Ideaal voor het reinigen van computer- en laptopschermen, tablets en plasma technologie, smartphones, TV's, glas, LCD- en TFT schermen,..

€ 4,48 Incl. BTW: € 5,43

Kineon schermreinigingsdoekjes duo droog en vochtig, 24 stuks

Verwijderen doeltreffend vet, vuil en vingerafdrukken, zelfs van de meest gevoelige beeldschermen. Met antistatische werking waardoor stofopeenhoping verminderd wordt. Gebruik eerst het vochtige doekje en verwijder daarna overtollig vuil met het droge doekje. Ophangbare doos met 24 doekjes (20 + ..

€ 4,70 Incl. BTW: € 5,69

Kineon reinigingsset voor de werkplek

Ideaal voor een grondige schoonmaak van je werkplek, thuis of op kantoor. Inhoud: 1 multifunctionele oppervlaktereiniger van 125 ml 1 multifunctionele schermreiniger van 125 ml 1 toetsenbordreinigingsinstrument 10 absorberende doekjes 1 gratis microvezeldoek..

€ 4,96 Incl. BTW: € 6,00

AF PC-Clene reinigingsdoekjes, pak a 100 doekjes

Algemene bevochtigde reinigingsdoekjes. Niet ontvlambaar. Alcoholvrij. Anti-statisch. Geschikt voor het schoonmaken van PC's, toetsenborden... De doekjes blijven langdurig vochtig. Te drogen met Safetiss of Safewipes, indien nodig. Pak van 100 doekjes...

€ 5,63 Incl. BTW: € 6,81

AF Screen Clene schermreinigingsdoekjes, pak a 100 doekjes

Vochtige doekjes in een hersluitbare tube. Tube van 100 vochtige doekjes...

€ 5,63 Incl. BTW: € 6,81

Kineon schermreiniger 200 ml met microvezeldoek

Verwijdert doeltreffend vette plekken en absorbeert olie, stof en vuil, zelfs van de meest gevoelige schermen. Met antistatische werking waardoor stofopeenhoping vermindert wordt. Inclusief zeer zachte doek die geen krassen maakt of sporen achterlaat. Inhoud: 200 ml..

€ 5,63 Incl. BTW: € 6,81

Kineon tablet en smartphone reinigingsset

Reingingskit voor tablet en smartphone. Op blister Bevat: 1 microvezeldoek 1 schermreinigingsvloeistof van 25 ml 6 schermreinigingsdoekjes..

€ 5,63 Incl. BTW: € 6,81

AF Isoclene reiniger voor electronica, spuitbus van 250 ml

99,9% isopropanol voor elke technische reiniging zoals PC borden (moederborden en dergelijke), connectors. Laat geen residu achter. Flacon van 250 ml...

€ 5,78 Incl. BTW: € 7,00

AF Screen-Clene Duo schermreinigingsdoekjes, 20 paar natte en droge doekjes

Geschikt voor TFT en LCD schermen, verpakt in een verdeeldoosje om te gebruiken in elke werkomgeving. Doosje van 20 droge en 20 natte doekjes...

€ 5,78 Incl. BTW: € 7,00

AF microvezeldoek en schermreiniger, flacon van 200 ml

Een zachte, niet-vlekmakende schermreiniger om op gevoelige schermen te gebruiken zoals TFT, LCD en plasmaschermen. Reinigt ook het scherm van PSP's, smartphones en MP3 spelers. Alcoholvrij, niet ontvlambaar. Laat geen resten na, met antistatische bescherming. Doodt 99,9% van de bacteriën. Veilig om..

€ 5,86 Incl. BTW: € 7,09

Kineon antistatische schermreinigingsdoekjes, doos a 50 + 10 gratis

De ideale schoonmaakoplossing voor al je technologische apparaten, thuis of op kantoor. Met antistatische werking waardoor stofopeenhoping vermindert wordt. Ophangbare doos met 60 (50 + 10 gratis) individueel verpakte doekjes..

€ 5,86 Incl. BTW: € 7,09

Fellowes microvezeldoek voor schermen, op blister

Microvezeldoek verwijdert effectief vingerafdrukken, stof en vuil - Ideaal voor computerschermen, camera lenzen, bril, CD?s , DVD?s en mobiele telefoons. Kleur: wit...

€ 5,93 Incl. BTW: € 7,18

Kineon etikettenverwijderaar 200ml

Verwijdert doeltreffend zelfklevende papieren etiketten zonder resten na te laten Geschikt voor gebruik op hout, metaal, glas en de meeste plastic ondergronden Flacon van 200 ml..

€ 5,93 Incl. BTW: € 7,18

Kineon schoonmaakdoekjes voor telefoon en headsets, individueel verpakt, doos a 50 + 10 gratis

De ideale oplossing om je telefoon en koptelefoon proper te houden en zo kruisbesmetting te vermijden. Met antistatische werking waardoor stof- en vuilopeenhoping vermindert wordt.doos van 60 (50 + 10) individueel verpakte doekjes..

€ 5,93 Incl. BTW: € 7,18

AF reiskit: schermreiniger 25 ml en microvezeldoek

Schoonmaakkit, ideaal voor mobiele toestellen. Bevat 25 ml schermreinigingsspray en microvezeldoekje. Niet ontvlambaar en alcoholvrij. Laat geen resten na en met antistatische bescherming. Veilig om op alle apparaten te gebruiken zoals tablets, smartphonesen plasma...

€ 6,19 Incl. BTW: € 7,49

5 Star schermreiniger van 200 ml en microvezeldoek

Verwijdert vettige plekken en absorbeert olie, stof en vuil. Laat geen resten na. Ideaal om computer- en laptopschermen, tablets, plasmaschermen, smartphones, TV's, glas, LCD en TFT schermen, GPS systemen en persoonlijke gaming toepassingen schoon te maken. Perfect voor elke touchscreen toepassing. ..

€ 7,64 Incl. BTW: € 9,24

5 Star computer reinigingsdoekjes, 10 paar natte en droge doekjes

De natte doek is verzadigd met een krachtige schoonmaakoplossing om vuiligheid te verwijderen van toetsenborden en behuizing van computers. De doos bevat een speciale schoonmaakkaart om te helpen bij het schoonmaken tussen de toetsen van het toetsenbord.Absorberend droog doekje om een perfecte afwe..

€ 8,47 Incl. BTW: € 10,24

Fellowes CD/DVD-lensreiniger

Kleine borsteltjes reinigen de lens van de CD/DVD speler zodat de laser de informatie goed kan lezen. Voor gebruik in audio, Cd-rom, DVD en opnameapparatuur. Tot 100 keer te gebruiken...

€ 8,73 Incl. BTW: € 10,56

AF Labelclene etiketten verwijderaar, spuitbus van 200 ml

Effectieve etiketten verwijderaar. Snel en efficiënt dankzij het borsteltje. Geschikt voor hout, metaal, glas en de meeste plastics. Aangename citroengeur. Flacon van 200 ml...

€ 8,97 Incl. BTW: € 10,85

AF Tech-Rescue MINI

De Tech-Rescue kit is een eenvoudige en effectieve oplossing voor wat een problematische situatie zou kunnen zijn. Wat als je draagbaar toestel waterschade bekomt. Experten van AF international hebben een succes ratio van 95% gehaald voor producten die waterschade hebben opgelopen. Populaire toestel..

€ 10,74 Incl. BTW: € 12,99