Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy lezen.

Retour

Retouraanvraag

U kunt gemakkelijk een retouraanvraag plaatsen door naar de retouraanvraag pagina te gaan. Deze kunt u invullen en wij nemen z.s.m. contact met u op. Ook kunt u een retouraanvraag telefonisch of per e-mail doorgeven, ga hiervoor naar de contact pagina.

Als u een account bij VerraXL heeft, kunt u ook via de bestelhistorie gemakkelijk product(en) retourneren. Hier hoeft u alleen nog maar op het icoontje te klikken. Het formulier wordt dan voor u ingevuld.

 


Retourrecht

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

 

Defect of foutieve levering

Bij een defect of foutieve levering worden geen kosten in rekening gebracht.