Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy lezen.

Correctiepennen

Correctiepennen
Weergegeven:
Sorteren op:

Pergamy correctiepen 12 ml

Makkelijk in gebruik. Correctiepen met fijne metalen punt om met precisie te corrigeren, zelfs voor de kleinste fouten. Volledig dekkend. Eenvoudig schudden, knijpen en toepassen op gelijk welk type inkt en papier. Droogt in enkele seconden. Inhoud: 12 ml...

€ 0,90 Incl. BTW: € 1,09

Tipp-Ex correctiepen Mini Shake n Squeeze

Hoogwaardige correctievloeistof in samendrukbare penvorm. Fijne, metalen punt. Soepel plastic reservoir voor een precieze dosering. Sneldrogende formule. Ligt goed in de hand net zoals een balpen.inhoud: 4 ml..

€ 2,75 Incl. BTW: € 3,33

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 10

Tipp-Ex correctiepen Shake 'n Squeeze

Hoogwaardige correctievloeistof in samendrukbare penvorm. Fijne, metalen punt. Soepel plastic reservoir voor een precieze dosering. Sneldrogende formule. Ligt goed in de hand net zoals een balpen.inhoud: 8 ml..

€ 3,30 Incl. BTW: € 4,00

Pritt correctiepen Pocket Pen

Handige pen voor precieze correctie van stippen, kleine plekken en lijnen. Sneldrogend en perfect dekkend. Geschikt voor pennenzakken. Ideaal voor kantoor en school. Inhoud: 8 ml.los..

€ 3,51 Incl. BTW: € 4,25

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 10

Pentel Correctiepen Correct Express

Met vloeibare correctievloeistof. Ultra fijne metalen punt voor uiterst nauwkeurige correcties. Dankzij de nieuwe inktformule droogt de correctievloeistof sneller en gelijkmatiger. Het unieke evaporatiesysteem zorgt voor een glad, gemakkelijk overschrijfbaar oppervlak. Inhoud: 7 ml...

€ 3,51 Incl. BTW: € 4,25

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 12

Pritt correctiepen Pocket Pen, blister 1 + 1 gratis

Handige pen voor precieze correctie van stippen, kleine plekken en lijnen. Sneldrogend en perfect dekkend. Geschikt voor pennenzakken. Ideaal voor kantoor en school. Inhoud: 8 ml.blister van 2 stuks (1 + 1 GRATIS)..

€ 3,53 Incl. BTW: € 4,28

Tipp-ex Correctiepen "Shake 'n Choose 2in1"

Correctievloeistof en correctiepen in 1. Met sponsapplicator en punt in balpenstijl. Inhoud: 15 ml...

€ 3,64 Incl. BTW: € 4,41

Tipp-Ex Shake 'n Squeeze, display van 60 stuks

Hoogwaardige correctievloeistof in samendrukbare penvorm. Fijne, metalen punt. Soepel plastic reservoir voor een precieze dosering. Sneldrogende formule. Ligt goed in de hand net zoals een balpen.display van 60 stuks..

€ 189,21 Incl. BTW: € 228,95