Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy lezen.

Markeerstiften

Markeerstiften
Weergegeven:
Sorteren op:

STAR markeerstift blauw

Met schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (1 en 4 mm). Markeerstift met fluorescerende inkt op waterbasis.blauw..

€ 0,45 Incl. BTW: € 0,54

STAR markeerstift geel

Met schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (1 en 4 mm). Markeerstift met fluorescerende inkt op waterbasis.geel..

€ 0,45 Incl. BTW: € 0,54

STAR markeerstift groen

Met schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (1 en 4 mm). Markeerstift met fluorescerende inkt op waterbasis.groen..

€ 0,45 Incl. BTW: € 0,54

STAR markeerstift oranje

Met schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (1 en 4 mm). Markeerstift met fluorescerende inkt op waterbasis.oranje..

€ 0,45 Incl. BTW: € 0,54

STAR markeerstift roze

Met schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (1 en 4 mm). Markeerstift met fluorescerende inkt op waterbasis.roze..

€ 0,45 Incl. BTW: € 0,54

Q-Connect markeerstift pastel, blauw

Markeerstift met inkt op waterbasis, in pastelkleuren. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.blauw..

€ 0,65 Incl. BTW: € 0,78

Q-Connect markeerstift pastel, geel

Markeerstift met inkt op waterbasis, in pastelkleuren. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.geel..

€ 0,65 Incl. BTW: € 0,78

Q-Connect markeerstift pastel, groen

Markeerstift met inkt op waterbasis, in pastelkleuren. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.groen..

€ 0,65 Incl. BTW: € 0,78

Q-Connect markeerstift pastel, oranje

Markeerstift met inkt op waterbasis, in pastelkleuren. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.oranje..

€ 0,65 Incl. BTW: € 0,78

Q-Connect markeerstift pastel, roze

Markeerstift met inkt op waterbasis, in pastelkleuren. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.roze..

€ 0,65 Incl. BTW: € 0,78

Q-Connect markeerstift pastel, violet

Markeerstift met inkt op waterbasis, in pastelkleuren. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.violet..

€ 0,65 Incl. BTW: € 0,78

Q-Connect Premium markeerstift, donkergroen

Felle fluoriscerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Premium markeerstift met ergonomische, rubberen grip. Lichaam in kleur van de inkt. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.donkergroen..

€ 0,67 Incl. BTW: € 0,81

Q-Connect Premium markeerstift, groen

Felle fluoriscerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Premium markeerstift met ergonomische, rubberen grip. Lichaam in kleur van de inkt. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.groen..

€ 0,67 Incl. BTW: € 0,81

Q-Connect Premium markeerstift, oranje

Felle fluoriscerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Premium markeerstift met ergonomische, rubberen grip. Lichaam in kleur van de inkt. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.oranje..

€ 0,67 Incl. BTW: € 0,81

Q-Connect Premium markeerstift, paars

Felle fluoriscerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Premium markeerstift met ergonomische, rubberen grip. Lichaam in kleur van de inkt. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.paars..

€ 0,67 Incl. BTW: € 0,81

Q-Connect Premium markeerstift, roze

Felle fluoriscerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Premium markeerstift met ergonomische, rubberen grip. Lichaam in kleur van de inkt. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.roze..

€ 0,67 Incl. BTW: € 0,81

Q-Connect Premium markeerstift, geel

Felle fluoriscerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Premium markeerstift met ergonomische, rubberen grip. Lichaam in kleur van de inkt. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.geel..

€ 0,69 Incl. BTW: € 0,83

Q-Connect Premium markeerstift, rood

Felle fluoriscerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Premium markeerstift met ergonomische, rubberen grip. Lichaam in kleur van de inkt. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.rood..

€ 0,69 Incl. BTW: € 0,83

Q-Connect Premium markeerstift, blauw

Felle fluoriscerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Premium markeerstift met ergonomische, rubberen grip. Lichaam in kleur van de inkt. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.blauw..

€ 0,72 Incl. BTW: € 0,87

Q-Connect markeerstift, blauw

Felle fluoriscerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 1 mm / 5,2 mm.blauw..

€ 0,74 Incl. BTW: € 0,89

Q-Connect markeerstift, groen

Felle fluoriscerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 1 mm / 5,2 mm.groen..

€ 0,76 Incl. BTW: € 0,93

Q-Connect markeerstift, oranje

Felle fluoriscerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 1 mm / 5,2 mm.oranje..

€ 0,76 Incl. BTW: € 0,93

Q-Connect markeerstift, geel

Felle fluoriscerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 1 mm / 5,2 mm.geel..

€ 0,84 Incl. BTW: € 1,01

Q-Connect markeerstift, roze

Felle fluoriscerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 1 mm / 5,2 mm.roze..

€ 0,84 Incl. BTW: € 1,01

STABILO NEON markeerstift, roze

Schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (2 en 5 mm). Met unieke vormgeving. Fluorescerende inkt op waterbasis. Reukloos.roze..

€ 0,88 Incl. BTW: € 1,07

Maped markeerstift Fluo'Peps Classic blauw

Schuine punt. Ultra lichtgevende kleuren. Droogt niet onmiddellijk uit zonder dop. 'Inkjet safe': kan probleemloos worden gebruikt bij inkjet afdrukken zonder de inkt te laten uitlopen.blauw..

€ 0,91 Incl. BTW: € 1,10

Maped markeerstift Fluo'Peps Classic groen

Schuine punt. Ultra lichtgevende kleuren. Droogt niet onmiddellijk uit zonder dop. 'Inkjet safe': kan probleemloos worden gebruikt bij inkjet afdrukken zonder de inkt te laten uitlopen.groen..

€ 0,91 Incl. BTW: € 1,10

Maped markeerstift Fluo'Peps Classic oranje

Schuine punt. Ultra lichtgevende kleuren. Droogt niet onmiddellijk uit zonder dop. 'Inkjet safe': kan probleemloos worden gebruikt bij inkjet afdrukken zonder de inkt te laten uitlopen.oranje..

€ 0,91 Incl. BTW: € 1,10

Maped markeerstift Fluo'Peps Classic roze

Schuine punt. Ultra lichtgevende kleuren. Droogt niet onmiddellijk uit zonder dop. 'Inkjet safe': kan probleemloos worden gebruikt bij inkjet afdrukken zonder de inkt te laten uitlopen.roze..

€ 0,91 Incl. BTW: € 1,10

Maped markeerstift Fluo'Peps paars

Schuine punt. Ultra lichtgevende kleuren. Droogt niet onmiddellijk uit zonder dop. 'Inkjet safe': kan probleemloos worden gebruikt bij inkjet afdrukken zonder de inkt te laten uitlopen.paars..

€ 0,91 Incl. BTW: € 1,10

STABILO NEON markeerstift, geel

Schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (2 en 5 mm). Met unieke vormgeving. Fluorescerende inkt op waterbasis. Reukloos.geel..

€ 0,91 Incl. BTW: € 1,10

STABILO NEON markeerstift, groen

Schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (2 en 5 mm). Met unieke vormgeving. Fluorescerende inkt op waterbasis. Reukloos.groen..

€ 0,91 Incl. BTW: € 1,10

STABILO NEON markeerstift, oranje

Schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (2 en 5 mm). Met unieke vormgeving. Fluorescerende inkt op waterbasis. Reukloos.oranje..

€ 0,91 Incl. BTW: € 1,10

Maped markeerstift Fluo'Peps Classic geel

Schuine punt. Ultra lichtgevende kleuren. Droogt niet onmiddellijk uit zonder dop. 'Inkjet safe': kan probleemloos worden gebruikt bij inkjet afdrukken zonder de inkt te laten uitlopen.geel..

€ 0,94 Incl. BTW: € 1,14

Stabilo Boss Shine markeerstift, geel

Schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (2 en 5 mm). Met unieke vormgeving, stijlvol design. Ligt comfortabel in de hand. Fluorescerende inkt op waterbasis. Reukloos.geel..

€ 0,97 Incl. BTW: € 1,17

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 10

Stabilo Boss Shine markeerstift, groen

Schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (2 en 5 mm). Met unieke vormgeving, stijlvol design. Ligt comfortabel in de hand. Fluorescerende inkt op waterbasis. Reukloos.groen..

€ 0,97 Incl. BTW: € 1,17

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 10