Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy lezen.

Markeerstiften

Markeerstiften
Weergegeven:
Sorteren op:

Pergamy markeerstift blauw

Met schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (1 en 4 mm). Markeerstift met fluorescerende inkt op waterbasis.blauw..

€ 0,62 Incl. BTW: € 0,75

Pergamy markeerstift geel

Met schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (1 en 4 mm). Markeerstift met fluorescerende inkt op waterbasis.geel..

€ 0,62 Incl. BTW: € 0,75

Pergamy markeerstift groen

Met schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (1 en 4 mm). Markeerstift met fluorescerende inkt op waterbasis.groen..

€ 0,62 Incl. BTW: € 0,75

Pergamy markeerstift oranje

Met schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (1 en 4 mm). Markeerstift met fluorescerende inkt op waterbasis.oranje..

€ 0,62 Incl. BTW: € 0,75

Pergamy markeerstift roze

Met schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (1 en 4 mm). Markeerstift met fluorescerende inkt op waterbasis.roze..

€ 0,62 Incl. BTW: € 0,75

Q-CONNECT markeerstift pastel, blauw

Markeerstift met inkt op waterbasis, in pastelkleuren. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.blauw..

€ 0,72 Incl. BTW: € 0,87

Q-CONNECT markeerstift pastel, geel

Markeerstift met inkt op waterbasis, in pastelkleuren. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.geel..

€ 0,72 Incl. BTW: € 0,87

Q-CONNECT markeerstift pastel, groen

Markeerstift met inkt op waterbasis, in pastelkleuren. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.groen..

€ 0,72 Incl. BTW: € 0,87

Q-CONNECT markeerstift pastel, oranje

Markeerstift met inkt op waterbasis, in pastelkleuren. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.oranje..

€ 0,72 Incl. BTW: € 0,87

Q-CONNECT markeerstift pastel, roze

Markeerstift met inkt op waterbasis, in pastelkleuren. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.roze..

€ 0,72 Incl. BTW: € 0,87

Q-CONNECT markeerstift pastel, violet

Markeerstift met inkt op waterbasis, in pastelkleuren. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.violet..

€ 0,72 Incl. BTW: € 0,87

Q-CONNECT Premium markeerstift, blauw

Felle fluorescerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Premium markeerstift met ergonomische, rubberen grip. Lichaam in kleur van de inkt. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.blauw..

€ 0,74 Incl. BTW: € 0,89

Q-CONNECT Premium markeerstift, donkergroen

Felle fluorescerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Premium markeerstift met ergonomische, rubberen grip. Lichaam in kleur van de inkt. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.donkergroen..

€ 0,74 Incl. BTW: € 0,89

Q-CONNECT Premium markeerstift, geel

Felle fluorescerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Premium markeerstift met ergonomische, rubberen grip. Lichaam in kleur van de inkt. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.geel..

€ 0,74 Incl. BTW: € 0,89

Q-CONNECT Premium markeerstift, groen

Felle fluorescerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Premium markeerstift met ergonomische, rubberen grip. Lichaam in kleur van de inkt. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.groen..

€ 0,74 Incl. BTW: € 0,89

Q-CONNECT Premium markeerstift, oranje

Felle fluorescerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Premium markeerstift met ergonomische, rubberen grip. Lichaam in kleur van de inkt. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.oranje..

€ 0,74 Incl. BTW: € 0,89

Q-CONNECT Premium markeerstift, paars

Felle fluorescerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Premium markeerstift met ergonomische, rubberen grip. Lichaam in kleur van de inkt. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.paars..

€ 0,74 Incl. BTW: € 0,89

Q-CONNECT Premium markeerstift, rood

Felle fluorescerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Premium markeerstift met ergonomische, rubberen grip. Lichaam in kleur van de inkt. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.rood (rozerood)..

€ 0,74 Incl. BTW: € 0,89

Q-CONNECT Premium markeerstift, roze

Felle fluorescerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Premium markeerstift met ergonomische, rubberen grip. Lichaam in kleur van de inkt. Schrijfbreedte 2 mm / 5 mm.roze..

€ 0,74 Incl. BTW: € 0,89

Q-CONNECT markeerstift, blauw

Felle fluorescerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 1 en 5,2 mm.blauw..

€ 0,79 Incl. BTW: € 0,96

Q-CONNECT markeerstift, geel

Felle fluorescerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 1 en 5,2 mm.geel..

€ 0,79 Incl. BTW: € 0,96

Q-CONNECT markeerstift, groen

Felle fluorescerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 1 en 5,2 mm.groen..

€ 0,79 Incl. BTW: € 0,96

Q-CONNECT markeerstift, oranje

Felle fluorescerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 1 en 5,2 mm.oranje..

€ 0,79 Incl. BTW: € 0,96

Q-CONNECT markeerstift, roze

Felle fluorescerende inkt op waterbasis. Met schuine punt, zowel geschikt voor bredere markeringen, als voor dunnere strepen om te onderlijnen. Schrijfbreedte 1 en 5,2 mm.roze..

€ 0,79 Incl. BTW: € 0,96

Maped markeerstift Fluo'Peps Classic blauw

Schuine punt. Ultra lichtgevende kleuren. Droogt niet onmiddellijk uit zonder dop. 'Inkjet safe': kan probleemloos worden gebruikt bij inkjet afdrukken zonder de inkt te laten uitlopen.blauw..

€ 1,03 Incl. BTW: € 1,25

Maped markeerstift Fluo'Peps Classic geel

Schuine punt. Ultra lichtgevende kleuren. Droogt niet onmiddellijk uit zonder dop. 'Inkjet safe': kan probleemloos worden gebruikt bij inkjet afdrukken zonder de inkt te laten uitlopen.geel..

€ 1,03 Incl. BTW: € 1,25

Maped markeerstift Fluo'Peps Classic groen

Schuine punt. Ultra lichtgevende kleuren. Droogt niet onmiddellijk uit zonder dop. 'Inkjet safe': kan probleemloos worden gebruikt bij inkjet afdrukken zonder de inkt te laten uitlopen.groen..

€ 1,03 Incl. BTW: € 1,25

Maped markeerstift Fluo'Peps Classic oranje

Schuine punt. Ultra lichtgevende kleuren. Droogt niet onmiddellijk uit zonder dop. 'Inkjet safe': kan probleemloos worden gebruikt bij inkjet afdrukken zonder de inkt te laten uitlopen.oranje..

€ 1,03 Incl. BTW: € 1,25

Maped markeerstift Fluo'Peps Classic roze

Schuine punt. Ultra lichtgevende kleuren. Droogt niet onmiddellijk uit zonder dop. 'Inkjet safe': kan probleemloos worden gebruikt bij inkjet afdrukken zonder de inkt te laten uitlopen.roze..

€ 1,03 Incl. BTW: € 1,25

Maped markeerstift Fluo'Peps paars

Schuine punt. Ultra lichtgevende kleuren. Droogt niet onmiddellijk uit zonder dop. 'Inkjet safe': kan probleemloos worden gebruikt bij inkjet afdrukken zonder de inkt te laten uitlopen.paars..

€ 1,03 Incl. BTW: € 1,25

STABILO NEON markeerstift, geel

Schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (2 en 5 mm). Met unieke vormgeving. Fluorescerende inkt op waterbasis. Reukloos.geel..

€ 1,09 Incl. BTW: € 1,31

STABILO NEON markeerstift, groen

Schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (2 en 5 mm). Met unieke vormgeving. Fluorescerende inkt op waterbasis. Reukloos.groen..

€ 1,09 Incl. BTW: € 1,31

STABILO NEON markeerstift, oranje

Schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (2 en 5 mm). Met unieke vormgeving. Fluorescerende inkt op waterbasis. Reukloos.oranje..

€ 1,09 Incl. BTW: € 1,31

STABILO NEON markeerstift, roze

Schuine punt: maakt 2 streepdiktes mogelijk (2 en 5 mm). Met unieke vormgeving. Fluorescerende inkt op waterbasis. Reukloos.roze..

€ 1,09 Incl. BTW: € 1,31

STABILO flash markeerstift, geel

Schuine punt: maakt twee streepdiktes mogelijk (1 en 3,5 mm). Zakformaat met clip. Fluorescerende inkt op waterbasis. Reukloos. Kan tot 4 uur openliggen zonder uit te drogen.geel..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 10

STABILO flash markeerstift, groen

Schuine punt: maakt twee streepdiktes mogelijk (1 en 3,5 mm). Zakformaat met clip. Fluorescerende inkt op waterbasis. Reukloos. Kan tot 4 uur openliggen zonder uit te drogen.groen..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 10