Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy lezen.

Merkstiften

Merkstiften
Weergegeven:
Sorteren op:

Q-Connect permanente marker, schuine punt, zwart

Permanent marker van hoge kwaliteit voor de meeste oppervlakken. Sneldrogende, niet-toxische inkt op alcoholbasis. Onuitwisbaar en waterbestendig. Lichaam in de kleur van de inkt.schuine punt, schrijfbreedte: 1,2-5 mm, zwart..

€ 0,57 Incl. BTW: € 0,69

Crown permanent marker, schuine punt, schrijfbreedte 1 - 3mm, blauw

Schrijfbreedte: 1 - 3 mm. Houder uit kunststof. Lichaam en dop in de kleur van de inkt. Voor alle oppervlakken. Inkt op alcoholbasis. Onuitwisbaar en waterbestendig.schuine punt, blauw..

€ 0,65 Incl. BTW: € 0,78

Crown permanent marker, schuine punt, schrijfbreedte 1 - 3mm, groen

Schrijfbreedte: 1 - 3 mm. Houder uit kunststof. Lichaam en dop in de kleur van de inkt. Voor alle oppervlakken. Inkt op alcoholbasis. Onuitwisbaar en waterbestendig.schuine punt, groen..

€ 0,65 Incl. BTW: € 0,78

Crown permanent marker, schuine punt, schrijfbreedte 1 - 3mm, rood

Schrijfbreedte: 1 - 3 mm. Houder uit kunststof. Lichaam en dop in de kleur van de inkt. Voor alle oppervlakken. Inkt op alcoholbasis. Onuitwisbaar en waterbestendig.schuine punt, rood..

€ 0,65 Incl. BTW: € 0,78

Crown permanent marker, schuine punt, schrijfbreedte 1 - 3mm, zwart

Schrijfbreedte: 1 - 3 mm. Houder uit kunststof. Lichaam en dop in de kleur van de inkt. Voor alle oppervlakken. Inkt op alcoholbasis. Onuitwisbaar en waterbestendig.schuine punt, zwart..

€ 0,65 Incl. BTW: € 0,78

Crown permanent marker, ronde punt, schrijfbreedte 1 - 3mm, blauw

Schrijfbreedte: 1 - 3 mm. Houder uit kunststof. Lichaam en dop in de kleur van de inkt. Voor alle oppervlakken. Inkt op alcoholbasis. Onuitwisbaar en waterbestendig.ronde punt, blauw..

€ 0,65 Incl. BTW: € 0,78

Crown permanent marker, ronde punt, schrijfbreedte 1 - 3mm, groen

Schrijfbreedte: 1 - 3 mm. Houder uit kunststof. Lichaam en dop in de kleur van de inkt. Voor alle oppervlakken. Inkt op alcoholbasis. Onuitwisbaar en waterbestendig.ronde punt, groen..

€ 0,65 Incl. BTW: € 0,78

Crown permanent marker, ronde punt, schrijfbreedte 1 - 3mm, rood

Schrijfbreedte: 1 - 3 mm. Houder uit kunststof. Lichaam en dop in de kleur van de inkt. Voor alle oppervlakken. Inkt op alcoholbasis. Onuitwisbaar en waterbestendig.ronde punt, rood..

€ 0,65 Incl. BTW: € 0,78

Crown permanent marker, ronde punt, schrijfbreedte 1 - 3mm, zwart

Schrijfbreedte: 1 - 3 mm. Houder uit kunststof. Lichaam en dop in de kleur van de inkt. Voor alle oppervlakken. Inkt op alcoholbasis. Onuitwisbaar en waterbestendig.ronde punt, zwart..

€ 0,65 Incl. BTW: € 0,78

Crown whiteboardmarker blauw

Schrijfbreedte: 1-3 mm. Ronde punt. Houder in kunststof. Dop in de kleur van de inkt. Inkt op alcoholbasis. Droog uitwisbaar.blauw..

€ 0,65 Incl. BTW: € 0,78

Crown whiteboardmarker groen

Schrijfbreedte: 1-3 mm. Ronde punt. Houder in kunststof. Dop in de kleur van de inkt. Inkt op alcoholbasis. Droog uitwisbaar.groen..

€ 0,65 Incl. BTW: € 0,78

Crown whiteboardmarker rood

Schrijfbreedte: 1-3 mm. Ronde punt. Houder in kunststof. Dop in de kleur van de inkt. Inkt op alcoholbasis. Droog uitwisbaar.rood..

€ 0,65 Incl. BTW: € 0,78

Crown whiteboardmarker zwart

Schrijfbreedte: 1-3 mm. Ronde punt. Houder in kunststof. Dop in de kleur van de inkt. Inkt op alcoholbasis. Droog uitwisbaar.zwart..

€ 0,65 Incl. BTW: € 0,78

Ikon permanent marker met fijne harde punt, zwart

Met harde fijne punt. Schrijfbreedte: 0,8 mm. Ideaal voor het markeren van CD's/Dvd's. Kleur: zwart...

€ 0,67 Incl. BTW: € 0,81

Q-Connect permanent marker, ronde punt, groen

Permanent marker van hoge kwaliteit voor de meeste oppervlakken. Sneldrogende, niet-toxische inkt op alcoholbasis. Onuitwisbaar en waterbestendig. Lichaam in de kleur van de inkt.ronde punt, schrijfbreedte: 2 mm, groen..

€ 0,67 Incl. BTW: € 0,81

Q-Connect permanent marker, schuine punt, groen

Permanent marker van hoge kwaliteit voor de meeste oppervlakken. Sneldrogende, niet-toxische inkt op alcoholbasis. Onuitwisbaar en waterbestendig. Lichaam in de kleur van de inkt.schuine punt, schrijfbreedte: 1,2-5 mm, groen..

€ 0,67 Incl. BTW: € 0,81

Q-Connect permanente marker, ronde punt, blauw

Permanent marker van hoge kwaliteit voor de meeste oppervlakken. Sneldrogende, niet-toxische inkt op alcoholbasis. Onuitwisbaar en waterbestendig. Lichaam in de kleur van de inkt.ronde punt, schrijfbreedte: 2 mm, blauw..

€ 0,67 Incl. BTW: € 0,81

Q-Connect permanente marker, ronde punt, rood

Permanent marker van hoge kwaliteit voor de meeste oppervlakken. Sneldrogende, niet-toxische inkt op alcoholbasis. Onuitwisbaar en waterbestendig. Lichaam in de kleur van de inkt.ronde punt, schrijfbreedte: 2 mm, rood..

€ 0,67 Incl. BTW: € 0,81

Q-Connect permanente marker, ronde punt, zwart

Permanent marker van hoge kwaliteit voor de meeste oppervlakken. Sneldrogende, niet-toxische inkt op alcoholbasis. Onuitwisbaar en waterbestendig. Lichaam in de kleur van de inkt.ronde punt, schrijfbreedte: 2 mm, zwart..

€ 0,67 Incl. BTW: € 0,81

Q-Connect permanente marker, schuine punt, blauw

Permanent marker van hoge kwaliteit voor de meeste oppervlakken. Sneldrogende, niet-toxische inkt op alcoholbasis. Onuitwisbaar en waterbestendig. Lichaam in de kleur van de inkt.schuine punt, schrijfbreedte: 1,2-5 mm, blauw..

€ 0,67 Incl. BTW: € 0,81

Q-Connect permanente marker, schuine punt, rood

Permanent marker van hoge kwaliteit voor de meeste oppervlakken. Sneldrogende, niet-toxische inkt op alcoholbasis. Onuitwisbaar en waterbestendig. Lichaam in de kleur van de inkt.schuine punt, schrijfbreedte: 1,2-5 mm, rood..

€ 0,67 Incl. BTW: € 0,81

Q-Connect premium permanent marker, ronde punt, blauw

Medium ronde punt van hoge kwaliteit voor de meeste oppervlakken. Schrijfbreedte 2 - 3 mm. Huls uit kunststof. Sneldrogende, niet-toxische inkt. Waterbestendig.blauw..

€ 0,72 Incl. BTW: € 0,87

Q-Connect premium permanent marker, ronde punt, groen

Medium ronde punt van hoge kwaliteit voor de meeste oppervlakken. Schrijfbreedte 2 - 3 mm. Huls uit kunststof. Sneldrogende, niet-toxische inkt. Waterbestendig.groen..

€ 0,72 Incl. BTW: € 0,87

Q-Connect premium permanent marker, ronde punt, rood

Medium ronde punt van hoge kwaliteit voor de meeste oppervlakken. Schrijfbreedte 2 - 3 mm. Huls uit kunststof. Sneldrogende, niet-toxische inkt. Waterbestendig.rood..

€ 0,72 Incl. BTW: € 0,87

Q-Connect OHP-marker, niet permanent, zwart

OHP-markers voor o.a. retroprojectie. De inkt is ontworpen om op nagenoeg alle gladde oppervlakken te schrijven. Niet-permanent, afwasbaar met een vochtig doekje. Schrijfbreedte: 0,8 mm.zwart..

€ 0,74 Incl. BTW: € 0,89

Q-Connect premium permanent marker, ronde punt, zwart

Medium ronde punt van hoge kwaliteit voor de meeste oppervlakken. Schrijfbreedte 2 - 3 mm. Huls uit kunststof. Sneldrogende, niet-toxische inkt. Waterbestendig.zwart..

€ 0,76 Incl. BTW: € 0,93

Q-Connect whiteboard marker, ronde punt, blauw

Ronde punt. Schrijfbreedte 3 mm. Inkt op alcoholbasis. Droog uitwisbaar. Dop in de kleur van de inkt. Plastic houder.blauw..

€ 0,84 Incl. BTW: € 1,01

Q-Connect whiteboard marker, ronde punt, groen

Ronde punt. Schrijfbreedte 3 mm. Inkt op alcoholbasis. Droog uitwisbaar. Dop in de kleur van de inkt. Plastic houder.groen..

€ 0,84 Incl. BTW: € 1,01

Q-Connect whiteboard marker, ronde punt, rood

Ronde punt. Schrijfbreedte 3 mm. Inkt op alcoholbasis. Droog uitwisbaar. Dop in de kleur van de inkt. Plastic houder.rood..

€ 0,84 Incl. BTW: € 1,01

Q-Connect whiteboard marker, ronde punt, zwart

Ronde punt. Schrijfbreedte 3 mm. Inkt op alcoholbasis. Droog uitwisbaar. Dop in de kleur van de inkt. Plastic houder.zwart..

€ 0,86 Incl. BTW: € 1,04

Giotto Robercolor whiteboardmarker fijn, ronde punt, blauw

Whiteboardmarker met ronde punt en droog verwijderbare inkt. Fijne punt. Schrijfbreedte: 2,7 mm. Heldere kleuren. Makkelijk te verwijderen. Neutrale geur.blauw..

€ 0,91 Incl. BTW: € 1,10

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 12

Giotto Robercolor whiteboardmarker fijn, ronde punt, groen

Whiteboardmarker met ronde punt en droog verwijderbare inkt. Fijne punt. Schrijfbreedte: 2,7 mm. Heldere kleuren. Makkelijk te verwijderen. Neutrale geur.groen..

€ 0,91 Incl. BTW: € 1,10

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 12

Giotto Robercolor whiteboardmarker fijn, ronde punt, rood

Whiteboardmarker met ronde punt en droog verwijderbare inkt. Fijne punt. Schrijfbreedte: 2,7 mm. Heldere kleuren. Makkelijk te verwijderen. Neutrale geur.rood..

€ 0,91 Incl. BTW: € 1,10

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 12

Giotto Robercolor whiteboardmarker fijn, ronde punt, zwart

Whiteboardmarker met ronde punt en droog verwijderbare inkt. Fijne punt. Schrijfbreedte: 2,7 mm. Heldere kleuren. Makkelijk te verwijderen. Neutrale geur.zwart..

€ 0,91 Incl. BTW: € 1,10

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 12

STAR Permanent marker met medium ronde punt

Medium ronde punt van hoge kwaliteit voor de meeste oppervlakken. Schrijfbreedte 2 mm. Sterke aluminium huls. Sneldrogende, niet-toxische zwarte inkt op alcoholbasis. Waterbestendig. Kleur: zwart...

€ 0,91 Incl. BTW: € 1,10

Giotto Robercolor whiteboardmarker, medium, ronde punt, blauw

Whiteboardmarker met ronde punt en droog verwijderbare inkt. Medium punt. Schrijfbreedte: 4 mm. Heldere kleuren. Makkelijk te verwijderen. Neutrale geur.blauw..

€ 1,03 Incl. BTW: € 1,25

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 12