Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy lezen.

Vulpennen

Vulpennen
Weergegeven:
Sorteren op:

Pilot vulpen V-Pen Silver blauw

Met vloeibare inkt en zichtbaar inktniveau. Dop in de kleur van de inkt. Medium penpunt. Zacht schrift. Niet-navulbaar.blauw..

€ 4,37 Incl. BTW: € 5,28

Pilot vulpen V-Pen Silver groen

Met vloeibare inkt en zichtbaar inktniveau. Dop in de kleur van de inkt. Medium penpunt. Zacht schrift. Niet-navulbaar.groen..

€ 4,37 Incl. BTW: € 5,28

Pilot vulpen V-Pen Silver rood

Met vloeibare inkt en zichtbaar inktniveau. Dop in de kleur van de inkt. Medium penpunt. Zacht schrift. Niet-navulbaar.rood..

€ 4,37 Incl. BTW: € 5,28

Pilot vulpen V-Pen Silver turkoois

Met vloeibare inkt en zichtbaar inktniveau. Dop in de kleur van de inkt. Medium penpunt. Zacht schrift. Niet-navulbaar.turkoois..

€ 4,37 Incl. BTW: € 5,28

Pilot vulpen V-Pen Silver zwart

Met vloeibare inkt en zichtbaar inktniveau. Dop in de kleur van de inkt. Medium penpunt. Zacht schrift. Niet-navulbaar.zwart..

€ 4,37 Incl. BTW: € 5,28

Maped vulpen Classic, blister met 1 stuk

Zachte driekantige grip voor het beste comfort. Met iridium punt. In geassorteerde kleuren: rood en blauw.op blister..

€ 5,58 Incl. BTW: € 6,75

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 12

Maped vulpen Tatoo Comics, op blister

Medium punt. Voorzien van iridium penpunt. Navulbaar met standaard inktpatronen. Op blister.motief: Comics..

€ 6,32 Incl. BTW: € 7,65

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 20

Maped vulpen les Lapins Crétins, op blister

Punt in roestvrij staal. Met zachte gripzone. Voor rechtshandigen. Op blister. Thema: les Lapins Crétins...

€ 6,94 Incl. BTW: € 8,40

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 20

Bic vulpen EasyClic geassorteerde kleuren, op blister

Met iridium penpunt en driehoekige grip. Zijdelings navulsysteem voor 1 kort inktpatroon. Voor rechts- en linkshandigen. In geassorteerde kleuren paars, groen en blauw.op blister..

€ 7,74 Incl. BTW: € 9,37

Bic vulpen Easy Clic Decor, blister met 1 stuk, 6 vullingen en 1 inktwisser

Fijne penpunt. Revolutionaire vulpen met een vernieuwend en eenvoudig te gebruiken navulsysteem. Lateraal systeem voor het vervangen van het inktpatroon. Modern design met ergonomisch rubberen grip. Geassorteerde kleuren.blister van 1 vulpen, 6 vullingen en 1 inktuitwisser..

€ 8,85 Incl. BTW: € 10,71

Bic vulpen X-pen geassorteerde kleuren, op blister

Medium penpunt. kleur inkt: blauw. Navulbaar met 1 lang of 2 korte standaardinktpatronen. Stevige punt in iridium. Voor zowel links- als rechtshandigen. Driehoekige rubberen grip voor extra schrijfcomfort en een goede vingerpositionering. Geassorteerde kleuren/motieven.op blister in geassorteerde kl..

€ 9,32 Incl. BTW: € 11,28

Bic vulpen Xpen Standard, blister met 1 stuk en 6 vullingen

Medium penpunt. kleur inkt: blauw. Navulbaar met 1 lang of 2 korte standaardinktpatronen. Stevige punt in iridium. Voor zowel links- als rechtshandigen. Driehoekige rubberen grip voor extra schrijfcomfort en een goede vingerpositionering. Geassorteerde kleuren/motieven.blister van 1 vulpen in geasso..

€ 9,32 Incl. BTW: € 11,28

Pelikan vulpen Twist, roze lichaam

De Twist vulpen is gevormd om comfortabel in de hand te liggen. De zachte gripzone zorgt voor een ontspannen schrijfhouding zodat het makkelijk is je gedachten op papier te zetten. De Twist vulpen is uitermate geschikt voor gebruik thuis en op school. Roestvrij stalen medium penpunt. Voor rechts- en..

€ 10,60 Incl. BTW: € 12,83

Pelikan vulpen Twist, lichtblauw

De Twist vulpen is gevormd om comfortabel in de hand te liggen. De zachte gripzone zorgt voor een ontspannen schrijfhouding zodat het makkelijk is je gedachten op papier te zetten. De Twist vulpen is uitermate geschikt voor gebruik thuis en op school. Roestvrij stalen medium penpunt. Voor rechts- en..

€ 14,04 Incl. BTW: € 16,99

Stabilo vulpen EASYbuddy, donker- en lichtblauw

Met ergonomische rubberen grip. Met medium punt en venster om het inktniveau te zien. Inclusief 1 inktpatroon. Voor kinderen tussen 8 en 10 jaar.lichtblauw/donkerblauw..

€ 16,73 Incl. BTW: € 20,24

Stabilo vulpen EASYbuddy, paars en magenta

Met ergonomische rubberen grip. Met medium punt en venster om het inktniveau te zien. Inclusief 1 inktpatroon. Voor kinderen tussen 8 en 10 jaar.paars/magenta..

€ 16,73 Incl. BTW: € 20,24

Stabilo vulpen EASYbuddy, zwart en limoengroen

Met ergonomische rubberen grip. Met medium punt en venster om het inktniveau te zien. Inclusief 1 inktpatroon. Voor kinderen tussen 8 en 10 jaar.zwart/limoengroen..

€ 16,73 Incl. BTW: € 20,24

Pelikan vulpen Pelikano Junior, op blister, in geassorteerde kleuren, voor linkshandigen

Metalen dop in modern design. Penpunt uit roestvrij edelstaal. Met zachte gripzone voor een onvermoeibaar schrijfplezier.blister van 1 vulpen en doosje blauwe vullingen, in geassorteerde kleuren, voor linkshandigen..

€ 17,56 Incl. BTW: € 21,24

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 8

Pelikan vulpen Pelikano Junior, op blister, in geassorteerde kleuren, voor rechtshandigen

Metalen dop in modern design. Penpunt uit roestvrij edelstaal. Met zachte gripzone voor een onvermoeibaar schrijfplezier.blister van 1 vulpen en doosje blauwe vullingen, in geassorteerde kleuren, voor rechtshandigen..

€ 17,56 Incl. BTW: € 21,24

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 8

Pelikan vulpen Griffix voor linkshandigen, blauw, op blister

Optimale ondersteuning van de driepuntsgreep dankzij het innovatieve gripprofiel. Nieuwe dop voor betere sluiting. Met venstertje om het inktniveau te controleren. Inclusief navulling. Op blister.voor linkshandigen, blauw..

€ 17,96 Incl. BTW: € 21,74

Pelikan vulpen Griffix voor linkshandigen, groen, op blister

Optimale ondersteuning van de driepuntsgreep dankzij het innovatieve gripprofiel. Nieuwe dop voor betere sluiting. Met venstertje om het inktniveau te controleren. Inclusief navulling. Op blister.voor linkshandigen, groen..

€ 17,96 Incl. BTW: € 21,74

Pelikan vulpen Griffix voor linkshandigen, rood, op blister

Optimale ondersteuning van de driepuntsgreep dankzij het innovatieve gripprofiel. Nieuwe dop voor betere sluiting. Met venstertje om het inktniveau te controleren. Inclusief navulling. Op blister.voor linkshandigen, rood..

€ 17,96 Incl. BTW: € 21,74

Pelikan vulpen Griffix voor linkshandigen, roze, op blister

Optimale ondersteuning van de driepuntsgreep dankzij het innovatieve gripprofiel. Nieuwe dop voor betere sluiting. Met venstertje om het inktniveau te controleren. Inclusief navulling. Op blister.voor linkshandigen, roze..

€ 17,96 Incl. BTW: € 21,74

Pelikan vulpen Griffix voor rechtshandigen, blauw, op blister

Optimale ondersteuning van de driepuntsgreep dankzij het innovatieve gripprofiel. Nieuwe dop voor betere sluiting. Met venstertje om het inktniveau te controleren. Inclusief navulling. Op blister.voor rechtshandigen, blauw..

€ 17,96 Incl. BTW: € 21,74

Pelikan vulpen Griffix voor rechtshandigen, groen, op blister

Optimale ondersteuning van de driepuntsgreep dankzij het innovatieve gripprofiel. Nieuwe dop voor betere sluiting. Met venstertje om het inktniveau te controleren. Inclusief navulling. Op blister.voor rechtshandigen, groen..

€ 17,96 Incl. BTW: € 21,74

Pelikan vulpen Griffix voor rechtshandigen, rood, op blister

Optimale ondersteuning van de driepuntsgreep dankzij het innovatieve gripprofiel. Nieuwe dop voor betere sluiting. Met venstertje om het inktniveau te controleren. Inclusief navulling. Op blister.voor rechtshandigen, rood..

€ 17,96 Incl. BTW: € 21,74

Pelikan vulpen Griffix voor rechtshandigen, roze, op blister

Optimale ondersteuning van de driepuntsgreep dankzij het innovatieve gripprofiel. Nieuwe dop voor betere sluiting. Met venstertje om het inktniveau te controleren. Inclusief navulling. Op blister.voor rechtshandigen, roze..

€ 17,96 Incl. BTW: € 21,74

Pelikan Vulpen Pelikano Junior voor rechtshandigen, blauw

Ideaal voor beginnende schrijvers. Ergonomische grip. Doorzichtige kleuren. Met naametiketje. Speciaal antirol profiel op de dop en het lichaam waardoor de pen niet kan wegrollen. Stevige, flexibele penpunt.voor rechtshandigen, blauw..

€ 17,96 Incl. BTW: € 21,74

Pelikan Vulpen Pelikano Junior voor rechtshandigen, rood

Ideaal voor beginnende schrijvers. Ergonomische grip. Doorzichtige kleuren. Met naametiketje. Speciaal antirol profiel op de dop en het lichaam waardoor de pen niet kan wegrollen. Stevige, flexibele penpunt.voor rechtshandigen, rood..

€ 17,96 Incl. BTW: € 21,74

Pelikan Vulpen Pelikano Junior voor rechtshandigen, turkoois

Ideaal voor beginnende schrijvers. Ergonomische grip. Doorzichtige kleuren. Met naametiketje. Speciaal antirol profiel op de dop en het lichaam waardoor de pen niet kan wegrollen. Stevige, flexibele penpunt.voor rechtshandigen, turkoois..

€ 17,96 Incl. BTW: € 21,74

Pelikan vulpen Pelikano voor linkshandigen, blauw lichaam

Metalen dop in modern design. Penpunt uit roestvrij edelstaal. Met zachte gripzone voor een onvermoeibaar schrijfplezier.voor linkshandigen, blauw lichaam..

€ 18,38 Incl. BTW: € 22,24

Pelikan vulpen Pelikano voor linkshandigen, groen lichaam

Metalen dop in modern design. Penpunt uit roestvrij edelstaal. Met zachte gripzone voor een onvermoeibaar schrijfplezier.voor linkshandigen, groen lichaam..

€ 18,38 Incl. BTW: € 22,24

Pelikan vulpen Pelikano voor linkshandigen, rood lichaam

Metalen dop in modern design. Penpunt uit roestvrij edelstaal. Met zachte gripzone voor een onvermoeibaar schrijfplezier.voor linkshandigen, rood lichaam..

€ 18,38 Incl. BTW: € 22,24

Pelikan vulpen Pelikano voor linkshandigen, zwart lichaam

Metalen dop in modern design. Penpunt uit roestvrij edelstaal. Met zachte gripzone voor een onvermoeibaar schrijfplezier.voor linkshandigen, zwart..

€ 18,38 Incl. BTW: € 22,24

Pelikan vulpen Pelikano voor rechtshandigen, groen lichaam

Metalen dop in modern design. Penpunt uit roestvrij edelstaal. Met zachte gripzone voor een onvermoeibaar schrijfplezier.voor rechtshandingen, groen lichaam..

€ 18,38 Incl. BTW: € 22,24

Pelikan vulpen Pelikano voor rechtshandigen, rood lichaam

Metalen dop in modern design. Penpunt uit roestvrij edelstaal. Met zachte gripzone voor een onvermoeibaar schrijfplezier.voor rechtshandigen, rood lichaam..

€ 18,38 Incl. BTW: € 22,24