Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy lezen.

Kleuren

Kleuren
Weergegeven:
Sorteren op:

Staedler kleurpotlood Noris Colour, rood

Noris colour 185 kleurpotlood Kleurpotlood gemaakt van upcycled wood Klassieke, zeskantige vorm Aantrekkelijk streepdesign Hoge breukvastheid Ergonomisch zacht oppervlak Grotendeels hout van PEFC-gecertificeerde Duitse wouden Kleur: rood..

€ 0,47 Incl. BTW: € 0,57

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 12

Paper Mate waskrijt, blister a 8 stuks

Hoge kwaliteit wax voor gelijkmatig kleuren Rond lichaam Levendige kleuren In geassorteerde kleurenblister van 8 stuks..

€ 1,47 Incl. BTW: € 1,78

Edding viltstift e-1200 blauw

Tekenstift met ronde, fijne punt. Schrijfdikte van +/- 1 mm. Om te schrijven, tekenen, illustreren, enz. Inkt op waterbasis, lichtbestendig.blauw..

€ 1,63 Incl. BTW: € 1,97

Edding viltstift e-1200 rood

Tekenstift met ronde, fijne punt. Schrijfdikte van +/- 1 mm. Om te schrijven, tekenen, illustreren, enz. Inkt op waterbasis, lichtbestendig.rood..

€ 1,63 Incl. BTW: € 1,97

Edding viltstift e-1200 zwart

Tekenstift met ronde, fijne punt. Schrijfdikte van +/- 1 mm. Om te schrijven, tekenen, illustreren, enz. Inkt op waterbasis, lichtbestendig.zwart..

€ 1,63 Incl. BTW: € 1,97

STABILO Pen 68 viltstift, azuurblauw

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.azuurblauw..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, bruin

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.bruin..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, citroengeel

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.citroengeel..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, donkerblauw

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.donkerblauw..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, donkergrijs

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.donkergrijs..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, donkerroze

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.donkerroze..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, groen

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.groen..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, karmijnrood

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.karmijnrood..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, lichtblauw

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.lichtblauw..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, lichtgrijs

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.lichtgrijs..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, lichtgroen

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.lichtgroen..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, lichtroze

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.lichtroze..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, lila

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.lila..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, marineblauw

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.marineblauw..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, middengroen

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.middengroen..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, oranje

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.oranje..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, plum (pruimpaars)

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.pruimpaars..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, rood

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.rood..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, strawberry red (aardbeirood)

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.aardbeirood..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, turkoois

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.turkoois..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, violet

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.violet..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, vleeskleur

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.vleeskleur..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

STABILO Pen 68 viltstift, zwart

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Punt met diameter van 1,4 mm. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.zwart..

€ 1,65 Incl. BTW: € 2,00

Edding textielstift 4600 zwart

Textielstift met ronde punt met een schrijfdikte van 1 mm. Schrijfbreedte: 1 mm. Lichtbestendige, reukneutrale pigmentinkt op waterbasis. Stift voor het beschrijven en decoreren van bijna alle textielsoorten. Na het fixeren wasbestendig tot 60 °C.zwart..

€ 2,06 Incl. BTW: € 2,50

Jovi Kleurpotlood Woodless, kartonnen etui van 12 stuks

Driehoekig lichaam voor een betere grip, ergonomisch. Te gebruiken op alle soorten papier. Duurzaam lood, sterk potlood. Van extra glad materiaal, makkelijk te slijpen. Ze splinteren niet als ze kapot zijn. Felle kleuren. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.12 potloden in een kartonnen ophangetui..

€ 2,36 Incl. BTW: € 2,85

Marker Artline 790 Supreme metal brons

Ronde punt. Schrijfbreedte: 1 mm. Zacht gebogen lichaam, makkelijk in de hand te houden. Ergonomisch lichaam. Zonder xyleen.brons..

€ 2,45 Incl. BTW: € 2,96

Marker Artline 790 Supreme metal goud

Ronde punt. Schrijfbreedte: 1 mm. Zacht gebogen lichaam, makkelijk in de hand te houden. Ergonomisch lichaam. Zonder xyleen.goud..

€ 2,45 Incl. BTW: € 2,96

Marker Artline 790 Supreme metal zilver

Ronde punt. Schrijfbreedte: 1 mm. Zacht gebogen lichaam, makkelijk in de hand te houden. Ergonomisch lichaam. Zonder xyleen.zilver..

€ 2,45 Incl. BTW: € 2,96

Maped waskrijt Color'Peps Wax, doos a 12 stuks in geassorteerde kleuren

Heldere kleuren, met papieren wikkel zodat de handen niet vuil worden. In een kartonnen etui.12 stuks..

€ 2,48 Incl. BTW: € 3,00

Staedtler marker Metallic 8323, wit

Metallic marker om opaak te schrijven en decoreren op licht en donker papier evenals op kaartjes. Ideaal voor scrapbooking en wenskaarten. Geen pompen of schudden vereist. Kan met een vochtige doek heel eenvoudig afgeveegd worden van gladde oppervlakken zoals glas en spiegels. Lijnbreedte 1-2 mm.wit..

€ 2,48 Incl. BTW: € 3,00

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 10

Edding viltstift e-1200 metallic goud

Tekenstift met ronde, fijne punt. Schrijfdikte van +/- 1 mm. Om te schrijven, tekenen, illustreren, enz. Inkt op waterbasis, lichtbestendig.goud..

€ 2,73 Incl. BTW: € 3,30