Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy lezen.

Aquarelpotloden

Aquarelpotloden
Weergegeven:
Sorteren op:

Maped Aquarelpotlood Color'Peps Aqua 12 potloden

Driehoekig aquarelpotlood met comfortabele grip. Makkelijk te slijpen. Felle kleuren. Met gratis penseel. In een kartonnen etui.12 potloden..

€ 7,53 Incl. BTW: € 9,11

Lakeland aquarelpotlood, pak a 12 stuks in geassorteerde kleuren

Kan zowel gebruikt worden als kleur- als aquarelpotlood. Aanbrengen op nat papier voor intensere kleuren. Zeskantig lichaam. Potloodstift: 3,5 mm. In een kartonnen etui.12 potloden..

€ 8,26 Incl. BTW: € 9,99

Stabilo kleurpotlood STABILOaquacolor, 12 potloden

Hoogwaardig aquarelpotlood, met kwaliteitsvolle pigmenten die een zeer gelijkmatige scherp getrokken lijn verzekeren. Volledig aquarelleerbaar. In een metalen doos.12 potloden..

€ 8,97 Incl. BTW: € 10,85

Staedtler potlood Mars Lumograph Aquarel, zwart, doos a 6 stuks in geassorteerde hardheden

Mars Lumograph aquarell 100A.Topkwaliteit aquarelpotlood om schetsen te maken voor aquareltekeningen evenals voor klassieke aquarelschilderijen en schetsen. Extreem breukvast dankzij de speciale stiftformule en de verlijmde potloodstift. Goed reproduceerbare lijnen. Hout afkomstig van gecertificeerd..

€ 10,74 Incl. BTW: € 12,99

Maped Aquarelpotlood Color'Peps Aqua 18 potloden

Driehoekig aquarelpotlood met comfortabele grip. Makkelijk te slijpen. Felle kleuren. Met gratis penseel. In een kartonnen etui.18 potloden..

€ 11,29 Incl. BTW: € 13,66

Bruynzeel aquarel potloden Expression, doos a 12 stuks

Aquarelpotloden van hoge kwaliteit met sterke dikke 2,9mm stift van hoogwaardige pigmenten voor een extra goede kleurafgifte en volledige oplosbaarheid met water. Zowel droog als nat op te brengen. Inclusief penseel.12 potloden..

€ 11,98 Incl. BTW: € 14,49

Staedtler aquarel potlood, metalen doos met 12 kleuren

Zeshoekig kleurpotlood met aquarel potloodstift. Zachte potloodstift voor verbluffende effecten met water en penseel op aquarel papier. Ook geschikt voor droge technieken. Hout van PEFC gecertificeerde, verantwoord beheerde bossen. In een metalen doos.12 potloden..

€ 12,39 Incl. BTW: € 14,99

Lakeland aquarelpotlood, pak a 24 stuks in geassorteerde kleuren

Kan zowel gebruikt worden als kleur- als aquarelpotlood. Aanbrengen op nat papier voor intensere kleuren. Zeskantig lichaam. Potloodstift: 3,5 mm. In een kartonnen etui.24 potloden..

€ 14,70 Incl. BTW: € 17,79

Maped Aquarelpotlood Color'Peps Aqua 24 potloden

Driehoekig aquarelpotlood met comfortabele grip. Makkelijk te slijpen. Felle kleuren. Met gratis penseel. In een kartonnen etui.24 potloden..

€ 14,87 Incl. BTW: € 17,99

Stabilo kleurpotlood STABILOaquacolor, 24 potloden

Hoogwaardig aquarelpotlood, met kwaliteitsvolle pigmenten die een zeer gelijkmatige scherp getrokken lijn verzekeren. Volledig aquarelleerbaar. In een metalen doos.24 potloden..

€ 17,55 Incl. BTW: € 21,24

Bruynzeel aquarel potloden Expression, doos a 24 stuks

Aquarelpotloden van hoge kwaliteit met sterke dikke 2,9mm stift van hoogwaardige pigmenten voor een extra goede kleurafgifte en volledige oplosbaarheid met water. Zowel droog als nat op te brengen. Inclusief penseel.24 potloden..

€ 19,62 Incl. BTW: € 23,74

Staedtler aquarel potlood, metalen doos met 24 kleuren

Zeshoekig kleurpotlood met aquarel potloodstift. Zachte potloodstift voor verbluffende effecten met water en penseel op aquarel papier. Ook geschikt voor droge technieken. Hout van PEFC gecertificeerde, verantwoord beheerde bossen. In een metalen doos.24 potloden..

€ 21,47 Incl. BTW: € 25,98

Bruynzeel Design kleurpotlood Aquarel, doos met 12 stuks

Superieure kwaliteit potloden met perfecte onderlinge afstemming tussen de kleuren. Speciaal ontwikkeld voor gebruikers die op het hoogste niveau teken- en kleurpotloden wensen. De kleurkern wordt gemaakt uit hoogwaardige kleurpigmenten die zorgen voor eenzeer goede kleurafgifte. Doos met 12 stuks i..

€ 21,75 Incl. BTW: € 26,32

Stabilo kleurpotlood STABILOaquacolor, 36 potloden

Hoogwaardig aquarelpotlood, met kwaliteitsvolle pigmenten die een zeer gelijkmatige scherp getrokken lijn verzekeren. Volledig aquarelleerbaar. In een metalen doos.36 potloden..

€ 25,88 Incl. BTW: € 31,32

Bruynzeel aquarel potloden Expression, doos a 36 stuks

Aquarelpotloden van hoge kwaliteit met sterke dikke 2,9mm stift van hoogwaardige pigmenten voor een extra goede kleurafgifte en volledige oplosbaarheid met water. Zowel droog als nat op te brengen. Inclusief penseel.36 potloden..

€ 27,53 Incl. BTW: € 33,32

Staedtler aquarel potlood Massief, metalen doos met 12 kleuren

Massief aquarelpotlood met zeshoekig lichaam. Volledige potloodstift met diameter van ca. 7 mm. Hoog gepigmenteerde kleuren die makkelijk mengen, zelfs op donker papier. Voor verbluffende effecten met water en penseel op aquarelpapier. Ideaal voor grote schetsen en schaduwen. Kan gescherpt worden me..

€ 32,62 Incl. BTW: € 39,48