Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy lezen.

Pastels

Pastels
Weergegeven:
Sorteren op:

Carioca oliepastels, doos a 12 stuks in geassorteerde kleuren

Zeer zacht, hoge dekking en makkelijk te mengen. Voor papier, karton, canvas en hout. Heldere kleuren. In een kartonnen etui.12 pastels..

€ 1,97 Incl. BTW: € 2,39

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 12

Bic Kids oliepastels, etui van 12 stuks

Etui met oliepastels in zeshoekige vorm. Door de zeshoekige vorm ligt de pastel goed in de hand. Zacht pastel. Voor kinderen vanaf 3 jaar. Papier rondom het krijt voor propere handen.12 pastels..

€ 3,44 Incl. BTW: € 4,16

Carioca oliepastels, doos a 24 stuks in geassorteerde kleuren

Zeer zacht, hoge dekking en makkelijk te mengen. Voor papier, karton, canvas en hout. Heldere kleuren. In een kartonnen etui.24 pastels..

€ 3,95 Incl. BTW: € 4,78

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 6

Derwent oliepastels Academy , blister a 12 stuks in geassorteerde kleuren

Gemaakt van rijke pigmenten. Crèmeachtige textuur, stofvrij. Oplosbaar in terpentine voor een doorschijnend effect. In een kartonnen etui.12 pastels..

€ 5,16 Incl. BTW: € 6,25

Talens Art Creation wateroplosbare oliepastels, doos met 12 stuks in geassorteerde kleuren

Met water verdunbare oliepastels zijn zachte, vettige pastels met diepe, sprekende kleuren. Ze kunnen net als gewone oliepastels droog en gemengd worden gebruikt, maar ook verdund met water voor aquareleffecten.12 pastels in geassorteerde kleuren..

€ 5,44 Incl. BTW: € 6,58

Talens Panda oliepastel, doos a 12 pastels

Eigentijds kleurmateriaal voor school en thuis. Optimale zachtheid, gemakkelijke kleurafgifte en briljante kleuren. Voor kinderen vanaf 3 jaar (CE-teken). Met de Panda oliepastels kan zowel puur gewerkt worden als in combinatie met andere materialen. Mengeffecten kunnen rechtstreeks op de ondergrond..

€ 5,71 Incl. BTW: € 6,90

Derwent softpastels Academy , blister a 12 stuks in geassorteerde kleuren

Gemaakt van rijke pigmenten en met een formule waarmee de levendigheid van de kleuren behouden blijft. Eenvoudig te mengen. Ideaal voor bijvoorbeeld laagjes en texturen. In een kartonnen étui.12 pastels..

€ 6,28 Incl. BTW: € 7,60

Talens Art Creation softpastels, doos met 12 stuks in geassorteerde kleuren

Softpastels zijn zachte droge pastels, vervaardigd van hoogwaardige pigmenten. Ze geven diepe, sprekende kleuren die poederig en fluweelachtig aanvoelen. Door de handige vierkante vorm zijn de pastels zeer geschikt voor zowel het fijnere werk als het kleuren van grote oppervlakken.12 pastels in geas..

€ 6,52 Incl. BTW: € 7,90

Bic Kids oliepastels, etui van 24 stuks

Etui met oliepastels in zeshoekige vorm. Door de zeshoekige vorm ligt de pastel goed in de hand. Zacht pastel. Voor kinderen vanaf 3 jaar. Papier rondom het krijt voor propere handen.24 pastels..

€ 6,88 Incl. BTW: € 8,33

Van Gogh oliepastel starterset, doos met 12 pastels

Met een opvallende kleurkracht, bijzonder zacht en daardoor prettig in gebruik. Die zachtheid zorgt ervoor dat deze oliepastels heel gemakkelijk kleur afgeven. Werkt op verschillende ondergronden: naast papier en karton zijn ook hout of aardewerk heel geschikt.12 pastels..

€ 7,95 Incl. BTW: € 9,62

Derwent oliepastels Academy , blister a 24 stuks in geassorteerde kleuren

Gemaakt van rijke pigmenten. Crèmeachtige textuur, stofvrij. Oplosbaar in terpentine voor een doorschijnend effect. In een kartonnen etui.24 pastels..

€ 8,73 Incl. BTW: € 10,56

Talens Art Creation softpastels, doos met 24 stuks in geassorteerde kleuren

Softpastels zijn zachte droge pastels, vervaardigd van hoogwaardige pigmenten. Ze geven diepe, sprekende kleuren die poederig en fluweelachtig aanvoelen. Door de handige vierkante vorm zijn de pastels zeer geschikt voor zowel het fijnere werk als het kleuren van grote oppervlakken.24 pastels in geas..

€ 9,79 Incl. BTW: € 11,85

Derwent softpastels Academy , blister a 8 stuks in geassorteerde kleuren

Gemaakt van rijke pigmenten en met een formule waarmee de levendigheid van de kleuren behouden blijft. Eenvoudig te mengen. Ideaal voor bijvoorbeeld laagjes en texturen. In een kartonnen étui.8 pastels..

€ 10,32 Incl. BTW: € 12,49

Talens Panda oliepastel, doos a 24 pastels

Eigentijds kleurmateriaal voor school en thuis. Optimale zachtheid, gemakkelijke kleurafgifte en briljante kleuren. Voor kinderen vanaf 3 jaar (CE-teken). Met de Panda oliepastels kan zowel puur gewerkt worden als in combinatie met andere materialen. Mengeffecten kunnen rechtstreeks op de ondergrond..

€ 10,32 Incl. BTW: € 12,49

Talens Art Creation softpastels, doos a 36 stuks in geassorteerde kleuren

Softpastels zijn zachte droge pastels, vervaardigd van hoogwaardige pigmenten. Ze geven diepe, sprekende kleuren die poederig en fluweelachtig aanvoelen. Door de handige vierkante vorm zijn de pastels zeer geschikt voor zowel het fijnere werk als het kleuren van grote oppervlakken.36 pastels in geas..

€ 14,04 Incl. BTW: € 16,99

Van Gogh oliepastel basisset, doos met 24 pastels

Met een opvallende kleurkracht, bijzonder zacht en daardoor prettig in gebruik. Die zachtheid zorgt ervoor dat deze oliepastels heel gemakkelijk kleur afgeven. Werkt op verschillende ondergronden: naast papier en karton zijn ook hout of aardewerk heel geschikt.24 pastels..

€ 15,28 Incl. BTW: € 18,49

Talens geconcentreerd fixatief 064

Geconcentreerd fixatief voor het verbeteren van de hechting van pastel-, houtskool-, krijt- en grafietdeeltjes op de ondergrond. Samenstelling: kleurloze harsen en ethanol. Geconcentreerder dan pastelfixatief, sneldrogend, niet-vergelend en kleurloos. Kantijdens het werken gebruikt worden: door bij ..

€ 17,96 Incl. BTW: € 21,74

Rembrandt softpastels, starterset met 15 halve pastels

Wereldwijd de meest gebruikte soft pastels. Kenmerkende zachtheid voor excellente kleurafgifte. Gemaakt van de zuiverste pigmenten. Zeer hoge kleurkracht en briljante kleurtonen. Elke pastel ligt in een speciale schuimrubberen bodem. In een kartonnen doos.startersset met 15 halve softpastels..

€ 24,50 Incl. BTW: € 29,65

Van Gogh droge pastels, doos met 24 pastels

Droge pastels gemaakt op basis van pigmenten en diverse fijne kleisoorten. Vierkante vorm: waardoor geschikt voor zowel detailwerk als voor het inkleuren van grote vlakken. Met water te verwerken waardoor fraaie aquarelachtige effecten bereikt kunnen worden. 24 pastels in een kartonnen doos...

€ 28,36 Incl. BTW: € 34,32

Rembrandt softpastels, doos met 15 pastels

Wereldwijd de meest gebruikte soft pastels. Kenmerkende zachtheid voor excellente kleurafgifte. Gemaakt van de zuiverste pigmenten. Zeer hoge kleurkracht en briljante kleurtonen. Elke pastel ligt in een speciale schuimrubberen bodem. In een kartonnen doos.15 pastels..

€ 33,45 Incl. BTW: € 40,47

Rembrandt softpastels, doos met 30 pastels

Wereldwijd de meest gebruikte soft pastels. Kenmerkende zachtheid voor excellente kleurafgifte. Gemaakt van de zuiverste pigmenten. Zeer hoge kleurkracht en briljante kleurtonen. Elke pastel ligt in een speciale schuimrubberen bodem. In een kartonnen doos.30 pastels..

€ 52,87 Incl. BTW: € 63,97