Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy lezen.

Viltstiften

Viltstiften
Weergegeven:
Sorteren op:

Stabilo viltstift Pen 68 bruin

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.bruin..

€ 1,21 Incl. BTW: € 1,46

Stabilo viltstift Pen 68 azuurblauw

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.azuurblauw..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 citroengeel

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.citroengeel..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 donkerblauw

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.donkerblauw..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 donkergrijs

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.donkergrijs..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 donkerroze

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.donkerroze..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 groen

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.groen..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 karmijnrood

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.karmijnrood..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 lichtblauw

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.lichtblauw..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 lichtgrijs

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.lichtgrijs..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 lichtgroen

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.lichtgroen..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 lichtroze

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.lichtroze..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 lila

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.lila..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 marineblauw

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.marineblauw..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 middengroen

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.middengroen..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 oranje

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.oranje..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 rood

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.rood..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 turkoois

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.turkoois..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 violet

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.violet..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 vleeskleur

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.vleeskleur..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Stabilo viltstift Pen 68 zwart

Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar.zwart..

€ 1,24 Incl. BTW: € 1,50

Edding viltstift e-1200 blauw

Tekenstift, ronde punt met een schrijfdikte van +/- 1 mm. Om te schrijven, tekenen, illustreren, enz. Inkt op waterbasis, lichtbestendig.blauw..

€ 1,30 Incl. BTW: € 1,57

Edding viltstift e-1200 groen

Tekenstift, ronde punt met een schrijfdikte van +/- 1 mm. Om te schrijven, tekenen, illustreren, enz. Inkt op waterbasis, lichtbestendig.groen..

€ 1,30 Incl. BTW: € 1,57

Edding viltstift e-1200 rood

Tekenstift, ronde punt met een schrijfdikte van +/- 1 mm. Om te schrijven, tekenen, illustreren, enz. Inkt op waterbasis, lichtbestendig.rood..

€ 1,30 Incl. BTW: € 1,57

Edding viltstift e-1200 zwart

Tekenstift, ronde punt met een schrijfdikte van +/- 1 mm. Om te schrijven, tekenen, illustreren, enz. Inkt op waterbasis, lichtbestendig.zwart..

€ 1,30 Incl. BTW: € 1,57

Edding viltstift e-1200 metallic goud

Tekenstift, ronde punt met een schrijfdikte van +/- 1 mm. Om te schrijven, tekenen, illustreren, enz. Inkt op waterbasis, lichtbestendig.goud..

€ 2,09 Incl. BTW: € 2,53

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 10

Edding viltstift e-1200 metallic zilver

Tekenstift, ronde punt met een schrijfdikte van +/- 1 mm. Om te schrijven, tekenen, illustreren, enz. Inkt op waterbasis, lichtbestendig.zilver..

€ 2,09 Incl. BTW: € 2,53

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 10

Stabilo viltstift Pen 68 Metallic, blauw

De Nr 1 kleurstift STABILO Pen 68 in metallic kleur. Schrijfbreedte : 1 mm. Puntdikte: 1,4 mm. Laat je DIY kunstwerk schitteren. Opvallende effecten, vooral op donkere ondergronden een groots resultaat. Inkt op waterbasis. Metallic producten altijd liggendbewaren.blauw..

€ 2,26 Incl. BTW: € 2,74

Stabilo viltstift Pen 68 Metallic, goud

De Nr 1 kleurstift STABILO Pen 68 in metallic kleur. Schrijfbreedte : 1 mm. Puntdikte: 1,4 mm. Laat je DIY kunstwerk schitteren. Opvallende effecten, vooral op donkere ondergronden een groots resultaat. Inkt op waterbasis. Metallic producten altijd liggendbewaren.goud..

€ 2,26 Incl. BTW: € 2,74

Stabilo viltstift Pen 68 Metallic, groen

De Nr 1 kleurstift STABILO Pen 68 in metallic kleur. Schrijfbreedte : 1 mm. Puntdikte: 1,4 mm. Laat je DIY kunstwerk schitteren. Opvallende effecten, vooral op donkere ondergronden een groots resultaat. Inkt op waterbasis. Metallic producten altijd liggendbewaren.groen..

€ 2,26 Incl. BTW: € 2,74

Stabilo viltstift Pen 68 Metallic, koper

De Nr 1 kleurstift STABILO Pen 68 in metallic kleur. Schrijfbreedte : 1 mm. Puntdikte: 1,4 mm. Laat je DIY kunstwerk schitteren. Opvallende effecten, vooral op donkere ondergronden een groots resultaat. Inkt op waterbasis. Metallic producten altijd liggendbewaren.koper..

€ 2,26 Incl. BTW: € 2,74

Stabilo viltstift Pen 68 Metallic, zilver

De Nr 1 kleurstift STABILO Pen 68 in metallic kleur. Schrijfbreedte : 1 mm. Puntdikte: 1,4 mm. Laat je DIY kunstwerk schitteren. Opvallende effecten, vooral op donkere ondergronden een groots resultaat. Inkt op waterbasis. Metallic producten altijd liggendbewaren.zilver..

€ 2,26 Incl. BTW: € 2,74

Carioca viltstift Superwashable Joy, 12 stiften in een kartonnen etui

Fijne punt, ideaal om te kleuren en te schrijven. Anti-schok punt. Uitwasbare inkt op waterbasis. Briljante kleuren. Dermatologisch getest. Glutenvrij.12 stiften in een kartonnen etui..

€ 2,58 Incl. BTW: € 3,12

Frixion Color viltstift, blauw

Dankzij de warmtegevoelige inkt kun je kleuren of tekenen, uitwissen en opnieuw beginnen. Unieke viltstiften om te tekenen, te kleuren, uit te wissen en eindeloos opnieuw te beginnen. Verkrijgbaar in 12 kleuren, zodat je je fantasie de vrije loop kunt laten. Wisser op dop.blauw..

€ 2,58 Incl. BTW: € 3,12

Frixion Color viltstift, bruin

Dankzij de warmtegevoelige inkt kun je kleuren of tekenen, uitwissen en opnieuw beginnen. Unieke viltstiften om te tekenen, te kleuren, uit te wissen en eindeloos opnieuw te beginnen. Verkrijgbaar in 12 kleuren, zodat je je fantasie de vrije loop kunt laten. Wisser op dop.bruin..

€ 2,58 Incl. BTW: € 3,12

Frixion Color viltstift, geel

Dankzij de warmtegevoelige inkt kun je kleuren of tekenen, uitwissen en opnieuw beginnen. Unieke viltstiften om te tekenen, te kleuren, uit te wissen en eindeloos opnieuw te beginnen. Verkrijgbaar in 12 kleuren, zodat je je fantasie de vrije loop kunt laten. Wisser op dop.geel..

€ 2,58 Incl. BTW: € 3,12