Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy lezen.

Decimeterlatten

Decimeterlatten
Weergegeven:
Sorteren op:

Maped decimeter liniaal Geometric dubbele decimeter, 20cm

Graduaties aangebracht met UV-inkt voor een optimale weerstand. Progressieve graduaties, visuele merktekens om de 5 cm. Met antivlekboord. In ophangetui. Kleur: transparant.20 cm, dubbele graduatie, met centraal handvat..

€ 1,03 Incl. BTW: € 1,25

Maped decimeter liniaal Geometric driedubbele decimeter, 30cm, transparant

Graduaties aangebracht met UV-inkt voor een optimale weerstand. Progressieve graduaties, visuele merktekens om de 5 cm. Met antivlekboord. In ophangetui. Kleur: transparant.30 cm, dubbele graduatie, met centraal handvat..

€ 1,43 Incl. BTW: € 1,73

Maped decimeter liniaal Flex dubbele decimeter, 20cm

Onbreekbaar, schokbestendig. Uit plastic. Graduaties aangebracht met UV-inkt voor een optimale weerstand. Progressieve graduaties, visuele merktekens om de 5 cm. Geassorteerde kleuren: blauw en groen (behalve lat 40 cm: enkel verkrijgbaar in blauw). Met antivlekboord. In ophangetui.20 cm, dubbele gr..

€ 2,29 Incl. BTW: € 2,77

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 20

Maped decimeter liniaal Flex driedubbele decimeter, 30cm

Onbreekbaar, schokbestendig. Uit plastic. Graduaties aangebracht met UV-inkt voor een optimale weerstand. Progressieve graduaties, visuele merktekens om de 5 cm. Geassorteerde kleuren: blauw en groen (behalve lat 40 cm: enkel verkrijgbaar in blauw). Met antivlekboord. In ophangetui.30 cm, dubbele gr..

€ 3,47 Incl. BTW: € 4,20

Bestellen Het minimum te bestellen aantal is 20